Холостяк 4: Константин Евтушенко рассказал, кто прошел в финал (фото)

Холостяк 4: Константин Евтушенко рассказал, кто прошел в финал (фото)
Шоу Холостяк 4 уже практически на финишной прямой. В эту пятницу передачу покинули еще двое девушек – Аня-секретарь и Аля. Девушки не получили на финальной церемонии выпуска. Фаворитками пока что остаются Юлианна и Анна-предприниматель. Но кого из девушек в итоге предпочтет главный Холостяк страны Константин Евтушенко, мы пока можем только догадываться.

А пока с нетерпением ожидаем следующего выпуска шоу Холостяк, Константин поделился с журналистами секретом, как он определяет, кто из девушек должен покинуть шоу, а кто может готовиться к следующему свиданию.

По словам Константина Евтушенко, он устраивает участницам так называемые «неординарные психологические тесты», выводя девушек из их зоны комфорта. Ведь именно в нестандартных ситуациях, уверен Костя, и проявляется настоящий характер человека:

«Оскільки шоу має часові обмеження для зйомок, і на прийняття рішень в мене було дуже мало часу, я повинен був застосовувати неординарні психологічні прийоми для того, щоб зрозуміти, як поводитимуться  дівчата в незручних для них ситуаціях. Коли в житті все добре — всі залишаються добрими. Але якщо щось йде не так — тут може бути багато несподіванок, навіть якщо Ви з людиною 10 років прожили! Тому я інколи виводив дівчат з зони їхнього комфорту. Дехто з глядачів називає це жорсткістю, але це не так. Такі собі «стрес-тести» дозволяють отримати швидкий аналіз. І вже цей аналіз я брав до уваги при виборі перед Церемонією троянд.»

ЧИТАЙ ТАКЖЕ: Холостяк Константин Евтушенко признался, где знакомится с девушками (фото)

Таким образом, в финал прошли девушки, которые хорошо себя показали в нестандартных ситуациях и справились со всеми заданиями Холостяка на отлично. Их имена мы узнаем уже совсем скоро!

По материалам: holostyak.stb.ua

Фото vk.com/kostyantynyevtushenko

Попередній пост
Фреш-коктейль: полезный рецепт из тыквы
Фреш-коктейль: полезный рецепт из тыквы
Наступний пост
Чем опасна плесень для здоровья
Чем опасна плесень для здоровья

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.
Астрологія

Китайський гороскоп на квітень 2024 року: що чекає на кожного з нас

Квітень 2024 року буде складним місяцем! Він ознаменований коридором затемнень, до якого ми вже ввійшли, і ми всі будемо майже весь місяць розвиватися і жити під впливом Ретроградного Меркурія!
Астрологія

Таро прогноз на квітень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Важливі моменти в житті кожного з нас, які не варто забувати.