У гості до Простоквашино!

У гості до Простоквашино!
6 червня, 2015, музей просто неба "У Пирогові": Компанія "Данон" запрошує всіх до "Простоквашино" - цього літа на мапі музею "У Пирогові" зявилось мальовниче село Простоквашино, де можна всією сім'єю гарно провести час. Щовихідного кіт Матроскін та справжня корівка - Квітка будуть радо вітати малечу та її батьків.

Разом з улюбленими героями дітки поринуть у вирій розваг:

  • • майстер-класи з прикладного мистецтва
  • • командні ігри
  • • конкурси з призами
  • • куточок для малювання
  • • виступи відомих дитячих колективів
  •  

У "живому куточку" Простоквашино на малечу з нетерпінням чекають козенята, ягнята та телята. А у куточку аквагриму дітлахи й самі зможуть перетворитися на звірят та казкових персонажів, розмалювавши свої личка.

 

В перерві ж між розвагами кіт Матроскін запрошує всіх до свого кафе з корисними смаколиками зі справжнього українського молока. Де, зручно розташувавшись на солом'яних "кріслах", гості поласують закваскою, ряжанкою чи йогуртом із млинцями чи сирниками, щойно приготованими зі свіжих молочних продуктів ТМ Простоквашино.

 

І на згадку про чудовий відпочинок можна сфотографуватися з улюбленими мешканцями зоопарку та біля яскравого стенду з котом Матроскіним.

 

Насичена літня програма зробить відвідини "Простоквашино" незабутніми для всієї родини.

 

"Простоквашино" щиро запрошую у гості щосуботи та неділі протягом літа з 12.00 до 18.00!

Чекаемо Вас з нетерпінням!

 

Історія молочних продуктів для всієї сім'ї "Простоквашино" починається на молочних фермах зі свіжого та натурального молока. Наші експерти ретельно слідкують за якістю та безпечністю продуктів, які ми виготовляємо з особливою турботою за традиційними українськими рецептами. "Простоквашино" – вибір номер №1 українців вже 5 років. http://prostokvashyno.ua

Компанія «Данон» в Україні - виробник широкого асортименту молочних продуктів торгових марок «Актімель», «Активіа», «Актуаль», «Растішка», «Даніссімо», «Живинка», «Веселий пастушок», «Тёма», «Простоквашино», «Маша и Медведь», «Смішарики», «Кремез». Виробничі потужності компанії «Данон» в Україні включають 2 сучасних заводи: завод «Данон Дніпро» в Херсоні та Кременчуцький міськмолзавод.

Попередній пост
Гороскоп на 9 июня 2015: день максимальной концентрации, дисциплины и организованности
Гороскоп на 9 июня 2015: день максимальной концентрации, дисциплины и организованности
Наступний пост
Второй отборочный тур PoleArt Championship 2015
Второй отборочный тур PoleArt Championship 2015

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.