Тенотен - проти стресу

Тенотен - проти стресу
!
Часто можна почути: «Усі хвороби від нервів». Лікарі пов'язують чимало захворювань нашого організму зі стресами і переживанням негативних емоцій. Слово «стрес» перекладається з англійської мови як напруга, тиск, навантаження. Перші симптоми перенапруги – це погіршення пам'яті, труднощі з концентрацією уваги.

Якщо стрес не проходить, то до цієї картини додаються ще надмірна емоційність, тремтіння в руках, прискорене серцебиття.

Це пов'язано з тим, що тривале перенапруження, з одного боку, підвищує нашу чутливість, а з іншого – викликає порушення роботи вегетативної нервової системи. На цій стадії важливо захистити нервову систему від перевантажень за допомогою заспокійливих засобів. Працюючим людям краще звернути увагу на «денні препарати», які не викликають сонливості і загальмованості.

До таких ліків відноситься Тенотен, який чинить заспокійливу і стресопротекторну дії, але не впливає на швидкість реакції, наприклад, при керуванні автотранспортом. Навпаки, Тенотен поліпшує пам'ять та концентрацію уваги. Тенотен поступово зменшує ознаки тривожності і стресу, покращує працездатність та переносимість психоемоційних навантажень.

Зрозуміло, що заспокійливі та стресопротекторні засоби – це ще не панацея. Однак, такі ліки, як Тенотен, допомагають пережити складні моменти в житті, «згладжуючи гострі кути».

Під впливом Тенотену трохи змінюється погляд на світ: ті речі, які раніше викликали роздратування, будуть сприйматися більш спокійно. Тенотен допомагає впоратися зі стресом – не завжди можна відразу змінити ситуацію, але змінити до неї своє ставлення під силу кожному.

Реклама лікарського засобу. Перед застосуванням обов’язково ознайомтесь з інструкцією та проконсультуйтесь з лікарем. Зберігати в недоступних для дітей місцях. Тенотен, таблетки Р.П. № UA/4206/01/01 від 13.12.2010 (діє до 13.12.2015). Рішення про державну перереєстрацію лікарського засобу затверджене наказом МОЗ України № 1094 від 13.12.2010
 

Предыдущий пост
Только качественная икра создаст праздничное настроение
Только качественная икра создаст праздничное настроение
Следующий пост
Почему и для чего плакать полезно
Почему и для чего плакать полезно

Новости партнёров

Fresh

Психология

Что делать, когда не можешь принять решение?

Испытываете ли вы перегрузку от переизбытка мыслей, которые переплетаются и мешают сосредоточиться? Дайте возможность вашей нервной системе стабилизироваться.
Шоубиз

Наталка Денисенко рассказала об особом месте в Чернигове

Второй день Украина в скорби по погибшим в результате ракетных обстрелов Чернигова. Это очень красивый старинный город, о котором у многих из нас есть теплые воспоминания.
Свадьба

9 лет свадьбы: как отпраздновать и что подарить на фаянсовую свадьбу

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Мультфильмы для развития ребенка от 1 года

В мире, где каждый день является новым открытием, мультфильмы играют ключевую роль в развитии детей в возрасте одного года.