Пасха 2014: вкусный и простой рецепт домашней колбасы

Пасха 2014: вкусный и простой рецепт домашней колбасы
Попробуй на Пасху 2014 приготовить домашнюю колбасу: получится и вкуснее, и близкие наверняка оценят! Рецепт праздничной колбасы очень простой:
  • (8 порций)
  • Время приготовления: 2 ч.
  • В одной порции: 375 ккал

Состав:

  • 1 кг белой колбасы,
  • 1 луковица,
  • несколько горошин черного перца,
  • 2 гвоздики, лавровый лист, зелень петрушки и укропа,
  • растительное масло

Приготовление:

  1. Колбасу вымойте и залейте холодной водой. Добавьте нарезанный кольцами лук, черный перец, гвоздику и лавровый лист.
  2. Варите колбасу на маленьком огне до мягкости. Затем достаньте ее из воды и переложите в огнеупорную посуду, хорошо смазанную растительным маслом.
  3. Выпекайте в духовке при температуре 220 оС до образования румяной корочки.
  4. Готовую колбасу выложите на большое плоское блюдо и украсьте зеленью. Подавайте с картофелем-фри.
Попередній пост
Великий пост 2014: вкусный рецепт маринованного перца
Великий пост 2014: вкусный рецепт маринованного перца
Наступний пост
Хто зверху: Притула эмоционально откомментил уход Ольги Фрейму (фото)
Хто зверху: Притула эмоционально откомментил уход Ольги Фрейму (фото)

Новини партнерів

Fresh

Showbiz

До мурах: акустичний концерт KHAYAT на підтримку переселенців

Український співак KHAYAT презентував нову програму. Розповідаємо, як це було.
Краса

Для ніжних поцілунків: як правильно доглядати за шкірою губ

Шкіра на губах дуже ніжна та тонка, до того ж на ній немає сальних залоз, завдяки яким зволожується шкіра на обличчі та тілі.
Фітнес та здоров'я

Психологіня розповіла, як вагітній жінці спокійно виносити дитину під час війни

Сім місяців Україна героїчно протистоїть повномасштабному російському вторгненню.
Мода

Які речі можна та потрібно купувати на розмір більше?

Не знаю, як у вас, милі пані, але мені завжди хотілося бути на розмір менше… Тобто, ти отримуєш справжнє задоволення, коли замість звичної «емки» ти сміливо влазиш у «еску». А тут що, навпаки?