Пасхальный стол 2014: запеки форель в беконе

Пасхальный стол 2014: запеки форель в беконе
Для приготовления соуса для форели в беконе смешай измельченный зеленый лук, каперсы и майонез.

25 мин + 12 часов   6 порций 
В 100 г: 330 ккал

Форель в беконе: ингредиенты
400 г форели
12 ломтиков бекона
5 помидоров черри
3 колбаски
растительное масло
зеленый лук и петрушка
соль, перец

Форель в беконе: приготовление

1 Рыбу освободи от кожи и костей, нарежь на небольшие кусочки. Каждый кусок посоли, поперчи и посыпь зеленью.

2 Ломтики бекона выложи на стол, положи на них по кусочку рыбы, измельченную зелень и по две половинки помидоров. Сверни в рулетики.

3 Выложи рулеты в огнеупорную форму. Запекай в духовке при температуре 200°С в течение 25 минут. Выложи на обжаренные кружки колбасок и укрась перышками зеленого лука.

Попередній пост
Стиль звезды: Ким Кардашян в идеальном стройнящем наряде (фото)
Стиль звезды: Ким Кардашян в идеальном стройнящем наряде (фото)
Наступний пост
Холостяк 4: Константин Евтушенко выгнал самую необразованную участницу (фото)
Холостяк 4: Константин Евтушенко выгнал самую необразованную участницу (фото)

Новини партнерів

Fresh

Showbiz

До мурах: акустичний концерт KHAYAT на підтримку переселенців

Український співак KHAYAT презентував нову програму. Розповідаємо, як це було.
Краса

Для ніжних поцілунків: як правильно доглядати за шкірою губ

Шкіра на губах дуже ніжна та тонка, до того ж на ній немає сальних залоз, завдяки яким зволожується шкіра на обличчі та тілі.
Фітнес та здоров'я

Психологіня розповіла, як вагітній жінці спокійно виносити дитину під час війни

Сім місяців Україна героїчно протистоїть повномасштабному російському вторгненню.
Мода

Які речі можна та потрібно купувати на розмір більше?

Не знаю, як у вас, милі пані, але мені завжди хотілося бути на розмір менше… Тобто, ти отримуєш справжнє задоволення, коли замість звичної «емки» ти сміливо влазиш у «еску». А тут що, навпаки?