Олег Скрипка та Сергій Притула озвучать героїв анімаційної стрічки "Маленький Принц"

Олег Скрипка та Сергій Притула  озвучать героїв анімаційної стрічки "Маленький Принц"
Вже 26 листопада українські глядачі зможуть побачити у кінотеатрах перший анімаційний фільм за мотивами чарівного шедевру Антуана де Сент-Екзюпері. Вперше видана в 1943 році, книга «Маленький Принц» буде перекладена на 250 мов та визнана найкращою книгою XX сторіччя у Франції.

В усьому світі завдяки всесвітній популярності книги Екзюпері до дубляжу анімації «Маленький Принц» було залучено зіркову плеяду акторів: Джефф Бріджес, Рейчел Макадамс, Пол Радд, Маріон Котійяр, Бенісіо дель Торо та ін.

В записі українського дубляжу братимуть участь Олег Скрипка та Сергій Притула.

Олег Скрипка дублюватиме роль Авіатора – героя, від імені якого розповідається історія Маленького Принца.

 

 

Олег Скрипка: «Роль Авіатора надзвичайно цікава для мене та відповідальна. Адже фактично Авіатор – це і є автор, Екзюпері. До того ж мені цікавий сам формат  – класична історія перевтілена у сучасну анімацію. Цей фільм водночас поетичний, глибокий і при цьому надзвичайно захоплюючий. Він спонукає глядачів бути сміливішими у своїх мріях та більш відкритим для тих можливостей, які нам пропонує світ. Впевнений, що глядачі слідкуватимуть за героями, затамувавши подих».

Роль Лиса дублюватиме Сергій Притула. Саме Лис говорить ключові фрази з книги Екзюпері, які так відомі кожному з дитинства: «Якщо хочеш, я відкрию тобі секрет. Добре бачить лише серце. Найголовнішого очима не побачиш».

 

 

Сергій Притула: «Я пам’ятаю, як ще в дитинстві читав Екзюпері і звичайно ж ця книга мене вразила. Чи брати участь у проекті, я навіть не вагався – я хочу щоб мій син, якому зараз 7, подивився кіно і почув сакраментальні фрази татусевим голосом. До того ж в той день, коли мені запропонували роль Лиса, – одна з прихильниць подарувала книгу «Маленький Принц» для мого сина – це просто містичний збіг».

 

 

Інформація про фільм:

МАЛЕНЬКИЙ ПРИНЦ

Жанр: сімейна анімація

Режисер: Марк Осборн («Кунг-Фу Панда»)

Композитор: Ханс Циммер («Інтерстеллар», «Гладіатор», «Король Лев»)

Акторы оригінального дубляжу: Джефф Бріджес, Рейчел МакАдамс, Джеймс Франко, Маріон Котійяр, Бенісіо Дель Торо, Маккензі Фой, Пол Джаматті, Рікі Джервейс, Альберт Брукс, Бад Корт

Формат: 3D та 2D

Франція, 2015 / 108 хв

 

Поринь у неймовірні пригоди!

Світ неможливий без фантазії та пригод. Принаймні, в цьому впевнений старий авіатор, по сусідству з яким нещодавно оселилась одна дуже педантична мама зі своєю старанною донькою. Життя дівчинки підкорене суворому навчальному плану, в якому час на друзів передбачений лише наступного літа. Однак, цей ретельно спланований план руйнується, коли в життя дівчинки вривається дивний сусід з його неймовірними розповідями про Маленького Принца та далекі зірки. Залишилось лише полагодити літак і в подорож! Так починаються великі пригоди – сповнені чарами, небезпекою, гумором та справжньою дружбою.

 

Дивись трейлер мультфільму "Маленькій принц":

 

Предыдущий пост
24 октября 13 лунный день: займись здоровьем и финансовыми вопросами
24 октября 13 лунный день: займись здоровьем и финансовыми вопросами
Следующий пост
"Коли ми вдома 2": 25-27 серии смотреть онлайн - 23.10.2015 (видео)
"Коли ми вдома 2": 25-27 серии смотреть онлайн - 23.10.2015 (видео)

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.