Блюда на Святвечер: жареная рыба с клюквой

Блюда на Святвечер: жареная рыба с клюквой
Жареная рыба - блюдо довольно простое в приготовлении и очень вкусное.

Ингредиенты

    Карась - 1 кг
    Клюква - 600 грамм
    Мед - 300  грамм
    Мука - 1  стакан
    Масло растительное - 2  столовые ложки
    Соль - по вкусу

Способ приготовления

Очистить и выпотрошить рыбу. Обвалять в муке и жарить на подсолнечном масле.

Размять клюкву и отжать сок. Добавить в сок меда и упарить наполовину.

Выложенную на тарелку рыбу полить клюквенным соком.

Попередній пост
7 простых способов похудеть
7 простых способов похудеть
Наступний пост
Самые распространенные ошибки при ОРВИ
Самые распространенные ошибки при ОРВИ

Новини партнерів

Fresh

Фітнес та здоров'я

Що робити, коли сіпається око: поради офтальмолога

Учасник реаліті «Пара на мільйон» на Новому каналі Андрій Дзюба розповів про причини та лікування міокімії.
Краса

Як позбутися чорних цяток: 8 домашніх масок

Забиті пори – неприємне явище. Добре, що з ними легко впоратись за допомогою підручних засобів.
Фітнес та здоров'я

Чому з'являються провали в пам'яті під час війни

Останнім часом українці почали помічати, що не можуть одразу щось згадати або дуже швидко забувають якусь інформацію.
Фітнес та здоров'я

Фітнес-тренерка дала поради, як не набрати зайву вагу у стресовий період

Фахівчиня з правильного харчування, відома фітнес-тренерка Марина Боржемська розповіла, які продукти треба вживати українцям, щоб мати гарну фізичну форму і позбуватись стресу, та дала поради, які допоможуть не набирати зайву вагу.