Чуттєве літо від MustHave ‑ нова колекція на тлі Португалії

MustHave
P
17 травня український бренд MustHave потішив своїх клієнтів новою літньою колекцією, яка втілила в собі ідею, що найсонячнішу пору року потрібно проводити незабутньо, яскраво та, звісно ж, у красивому одязі.

Кожна з нас мріє про своє літо. Саме в цей період понад усе хочеться вирватися з рук великого божевільного міста та поїхати якомога швидше туди, де нові відчуття, пісок між пальцями, засмага та солоні краплі на волоссі, губах і тілі.

У пошуках такого літа ми вирушили до Португалії, далекої, кольорової, строкатої. Вона поєднує в собі мистецтво азулежу, атмосферні вулички, стародавні трамвайчики та могутній Атлантичний океан. Там ми і вирішили зняти наш чуттєвий кампейн, який красномовно доводить, що літо має бути неземним, насиченим і щасливим 

– діляться Анна Коваленко та Анастасія Дзюба, засновниці першого українського мас-маркету.

/storage/shares/uploads/files/4%28310%29.jpg

/storage/shares/uploads/files/3%28400%29.jpg

В ТЕМУ: День вышиванки: лучшие образы украинских звезд в национальном наряде

Літня колекція MustHave – це про бажання та любов. Вона не поспішає відкриватися – її потрібно вивчати, роздивлятися, смакувати, немов келих неповторної мадери. Тому традиційно бренд підготував декілька надходжень, які дозволять насолоджуватися цією дивовижною порою року поступово.

/storage/shares/uploads/files/5%28275%29.jpg

/storage/shares/uploads/files/1%28529%29.jpg

У новій колекції представлені легкі сукні та сарафани, без яких просто неможливо уявити літо, комбінезони різних фасонів, що так чудово виглядають на прогулянках, у подорожах чи на романтичних побаченнях, а також вільні жакети, шорти, спідниці, топи та сорочки, створені для важливих буднів і особливих теплих вечорів.

/storage/shares/uploads/files/13%2845%29.jpg

/storage/shares/uploads/files/12_%D0%B0.jpg

В ТЕМУ: «Ми вирішили більше не тримати це у секреті»: Оля Цибульская и DZIDZIO стали родителями

Відкриті плечі та спина, цікаві принти, елегантні вирізи, вільний крій і довжина під будь-який настрій якнайкраще символізують літо та прагнення мандрувати, досліджувати незнайомі куточки, відчути силу бурхливого океану, посміхатися, радіти та зізнаватися у любові світу та собі.

/storage/shares/uploads/files/16%2827%29.jpg

/storage/shares/uploads/files/17_%D0%B0.jpg

З першим надходженням літньої колекції-2018 вже можна ознайомитися в усіх магазинах і шоу-румах MustHave у Києві, Одесі, Харкові та Львові, а також в інтернет-магазині https://musthave.ua

Предыдущий пост
Амбер Херд и Марион Котияр
6 самых ярких трендов, которые объединили звезд на кинофестивале в Каннах
Следующий пост
Странные тренды
Невидимые джинсы, пластиковые туфли и другие необычные тренды лета 2018

Новости партнёров

Fresh

Lifestyle

ТОП-9 подарков для мамы в День матери, которые скажут больше, чем слова

Наши идеи помогут вам создать незабываемый День матери.
Шоубиз

Даша Квіткова та Назар Задніпровський озвучили героїв сімейної пригоди «Уявні друзі»

Яскрава історія розповідає про дівчинку на ім’я Бі, яка виявляє, що може бачити Уявних Друзів – фантастичних істот, яких кожна людина коли-небудь вигадувала.
Lifestyle

Благодійне родинне свято «День щасливої матусі»

11 травня о 12:00, напередодні Дня матері, ТЦ GORODOK GALLERY запрошує мам та їх діток на неймовірне свято «День щасливої матусі».