«Вір у Диво»: Благодійне свято до Дня святого Миколая

«Вір у Диво»: Благодійне свято до Дня святого Миколая
!
У неділю, 17 грудня, у ресторані СНІ Габріелла Массанга в рамках своєї авторської програми «Сімейні зустрічі» влаштувала справжнє свято «Вір у диво» для дітлахів до дня Св. Миколая.

Захід відбувся за підтримки дружини Президента України, Голови Благодійного Фонду Порошенка Марини ПОРОШЕНКО.

Ведучим свята був харизматичний та неперевершений В’ячеслав Соломка.

/storage/shares/uploads/files/414A8136%281%29.jpg

У святковій програмі на гостей чекали: зіркові виступи Наталки Карпи, Анжеліки Рудницької, Ілларії, Лори Суперфін, Міли Нітіч, Geizer, Андрія Бойка, продюсерського центру «Paradiz», вражаюче шоу вiд артистів цирку Кобзов, конкурс янголят від модельної агенції «LolaKIDS MODELS», показ дитячої колекції від українських дизайнерів  «Liza_Kids» ,«Stefanee»,  «TM See Arsi», «Bigu», шокуючий перформанс від ілюзіоніста Таємничий Maks (Менталіст), а також майстер-класи від дитячого розважального центру Kids Will та солодкі подарунки від Святого Миколая для малечі.

/storage/shares/uploads/files/414A9119%20%281%29.jpg

На святі також були присутні діти з лікарні ОХМАТДИТ разом з головним лікарем Садовяк Іриною Дмитрівною та зіркові гості Анжеліка Гирич, Володимир Бистряков, Олег Пінчук, Наталя Шелепницька, Алла  Кудлай, Світлана Білоножко, Світлана Третякова, Оксана Гутцайт, Геннадій Попенко, Андрій Кіше, гості LolaKIDS MODELS та ще багато не менш відомих людей.

Мета заходу - подарувати дітям справжнє Диво

/storage/shares/uploads/files/414A5548.jpg

Напередодні свята, 14 грудня, Габріелла Массанга з Мариною Порошенко, Оксаною Уткіною та українськими зірками  - Катериною Бужинською, Амадором Лопесом та Олегом Серафіном зі студією Rumbero’s, гуртом Open Kids та артистом цирку Кобзов - клоуном Бобою - привітали дитяче відділення токсикології лікарні «ОХМАТДИТ» подарунками та порадували малечі виступами артистів. Дітки, у свою чергу, написали листи Св. Миколаю зі своїми побажаннями, які 17 грудня під час заходу «Вір у Диво» виконували  зірки українського шоу-бізу та гості свята.

/storage/shares/uploads/files/414A8206.jpg

Серед відомих зірок, які стали справжніми Миколайчиками та здійснили мрії з листівок дітей, були: Андрій Кіше, Оксана Гутцайт, Світлана Білоножко, Наталя Шелепницька, Наталка Карпа, Анжеліка Рудницька, Оксана Уткіна, Ілларія, Лора Суперфін, Макс Таємничий та Габріелла Массанга. 19 грудня подарунки були передані дітям в лікарню ОХМАТДИТ.  

/storage/shares/uploads/files/414A8816%20%281%29.jpg

Особлива подяка в організації свята Оксані Уткіній – засновниці, головному редактору журналу LolaKIDS, генеральному директору агентства «LolaKIDS MODELS», організатору Ukrainian Kid’s Fashion Week.

/storage/shares/uploads/files/414A7593.jpg

Також особлива подяка  меценату Наталії Ткаченко-Ритвіной та  власниці бутіка «Diamond of Love» Галині Старжинській за надані солодкі подарунки для дітей.

/storage/shares/uploads/files/414A5945%20%281%29.jpg

Велика подяка партнерам заходу: «5 канал», «Kids Will», «Kobzov» «Apivita», «Scorpio», «All Travel», «Coca Cola»,  «Technocomax», Ресторану «CHI».

Фотограф свята : Марія Шумська

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
кино
4 фильма января 2018 года, которые обязательно стоит посмотреть в кино

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«Они рассказывали самое болезненное, а потом начинали веселый квиз»: как искали 100 украинцев для квиз-шоу «Поле»

Украинская кастинг-группа имела меньше двух месяцев на отбор 100 украинцев из всех желающих сняться в проекте «Поле».
Шоубиз

Правда ли, что умер король Великобритании Чарльз III?

Информацию о смерти короля Чарльза III опровергли.
Психология

Упражнение для заземления от психолога: 9 минут, чтобы снять стресс

Уже больше двух лет украинцы живут в постоянном стрессе, влияющем на качество нашей жизни.
Астрология

Китайский гороскоп на неделю с 18 по 24 марта 2024 года: что ждет ваш знак Зодиака

Откройте для себя тайны будущего с нашим подробным ежедневным китайским гороскопом для недели с 18 по 24 марта 2024 года.