Виставка картин арт-проекту ‘Дитяча фантазія’

Виставка картин арт-проекту ‘Дитяча фантазія’
12 листопада 0 19:00 в Центрі сучасного мистецтва М17 відбудеться офіційне відкриття виставки картин арт-проекту «Дитяча фантазія», яка триватиме з 11 по 21 листопада.

Арт проект «Дитяча фантазія» - це проект організований для дітей дитячого онкологічного відділення Національного Інституту Раку та онкогематологічного відділення НДЛС «Охматдит», за підтримки даних медичних установ.

Протягом липня-серпня громадська організація «Здорове людство» за підтримки художників Студії Художня Майстерня Борисенко проводили майстер класи для діток з метою  підвищення їх емоційного стану під час інтенсивного лікування та створення позитивно-емоційно сприятливого клімату для їх перебування в лікарнях. В результаті даних майстер класів отримано близько 70 дитячих робіт, 50 із них будуть представлені на виставці.

Мета виставки – показати красу дитячої творчості та допомогти матеріально тим онкохворим діткам, які цього потребують. Допомагаючи, ви даєте можливість реалізувати діткам намальовані мрії та фантазії.


 

Ще одним завданням виставки – є звернення уваги відвідувачів на своє власне здоров’я, адже онкологічні захворювання виявленні на ранніх стадіях виліковні. Для кожної людини є необхідним проходження щорічного повного обстеження свого організму, адже лише так, можна контролювати і відстежувати стан свого здоров’я. В зв’язку з цим, кожний відвідувач виставки отримає знижку на проведення діагностики свого організму, а деякі, -  отримають шанс зробити це безкоштовно.

На відкритті виставки буде виступати група «В.О.Д.А.».

Вхід – вільний. Місце проведення – Центр сучасного мистецтва М17 (Київ, вул. Горького (Антоновича), 102-104) Партнери – компанія Ladybird biotech, Художня Майстерня Борисенко, Центр сучасного мистецтва М17, Бренд Імідж Консалтінг.

Завітайте на виставку, допоможіть дітям подолати онкологію та отримайте можливість перевірити своє власне здоров’я.

Предыдущий пост
Как похудеть: сколько апельсинов необходимо для стройности
Как похудеть: сколько апельсинов необходимо для стройности
Следующий пост
Перец: чем полезны пряные приправы
Перец: чем полезны пряные приправы

Новости партнёров

Fresh

Психология

Путь к самодостаточности: формирование самоуважения и границ у девочек

Как научить девочек уважать себя и строить собственные границы?
Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.
Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна