У гості до Простоквашино!

У гості до Простоквашино!
6 червня, 2015, музей просто неба "У Пирогові": Компанія "Данон" запрошує всіх до "Простоквашино" - цього літа на мапі музею "У Пирогові" зявилось мальовниче село Простоквашино, де можна всією сім'єю гарно провести час. Щовихідного кіт Матроскін та справжня корівка - Квітка будуть радо вітати малечу та її батьків.

Разом з улюбленими героями дітки поринуть у вирій розваг:

  • • майстер-класи з прикладного мистецтва
  • • командні ігри
  • • конкурси з призами
  • • куточок для малювання
  • • виступи відомих дитячих колективів
  •  

У "живому куточку" Простоквашино на малечу з нетерпінням чекають козенята, ягнята та телята. А у куточку аквагриму дітлахи й самі зможуть перетворитися на звірят та казкових персонажів, розмалювавши свої личка.

 

В перерві ж між розвагами кіт Матроскін запрошує всіх до свого кафе з корисними смаколиками зі справжнього українського молока. Де, зручно розташувавшись на солом'яних "кріслах", гості поласують закваскою, ряжанкою чи йогуртом із млинцями чи сирниками, щойно приготованими зі свіжих молочних продуктів ТМ Простоквашино.

 

І на згадку про чудовий відпочинок можна сфотографуватися з улюбленими мешканцями зоопарку та біля яскравого стенду з котом Матроскіним.

 

Насичена літня програма зробить відвідини "Простоквашино" незабутніми для всієї родини.

 

"Простоквашино" щиро запрошую у гості щосуботи та неділі протягом літа з 12.00 до 18.00!

Чекаемо Вас з нетерпінням!

 

Історія молочних продуктів для всієї сім'ї "Простоквашино" починається на молочних фермах зі свіжого та натурального молока. Наші експерти ретельно слідкують за якістю та безпечністю продуктів, які ми виготовляємо з особливою турботою за традиційними українськими рецептами. "Простоквашино" – вибір номер №1 українців вже 5 років. http://prostokvashyno.ua

Компанія «Данон» в Україні - виробник широкого асортименту молочних продуктів торгових марок «Актімель», «Активіа», «Актуаль», «Растішка», «Даніссімо», «Живинка», «Веселий пастушок», «Тёма», «Простоквашино», «Маша и Медведь», «Смішарики», «Кремез». Виробничі потужності компанії «Данон» в Україні включають 2 сучасних заводи: завод «Данон Дніпро» в Херсоні та Кременчуцький міськмолзавод.

Предыдущий пост
Гороскоп на 9 июня 2015: день максимальной концентрации, дисциплины и организованности
Гороскоп на 9 июня 2015: день максимальной концентрации, дисциплины и организованности
Следующий пост
Второй отборочный тур PoleArt Championship 2015
Второй отборочный тур PoleArt Championship 2015

Новости партнёров

Fresh

Lifestyle

ТОП-9 подарков для мамы в День матери, которые скажут больше, чем слова

Наши идеи помогут вам создать незабываемый День матери.
Шоубиз

Даша Квіткова та Назар Задніпровський озвучили героїв сімейної пригоди «Уявні друзі»

Яскрава історія розповідає про дівчинку на ім’я Бі, яка виявляє, що може бачити Уявних Друзів – фантастичних істот, яких кожна людина коли-небудь вигадувала.
Lifestyle

Благодійне родинне свято «День щасливої матусі»

11 травня о 12:00, напередодні Дня матері, ТЦ GORODOK GALLERY запрошує мам та їх діток на неймовірне свято «День щасливої матусі».