Легкою ходою: як правильно доглядати за ногами влітку

Легкою ходою: як правильно доглядати за ногами влітку
P
Кожен день має свій ритм. Та коли ноги стають болючими та набряклими, ти можеш втратити його.

Від активного ритму життя в першу чергу страждають ноги, адже на них припадає основне навантаження. Але жертвувати красою заради здоров'я, відмовляючись від улюблених каблуків, не хочеться. Тому потрібно виходити з ситуації по-іншому. Треба просто забезпечити ногам особливий догляд.

Найнебезпечніший час для ніг - літо. У спеку венозне русло розширено, що створює додаткове навантаження на судини. Особливо надвечір ноги стають набрякли та можуть боліти.

Від подібних проблем особливо часто страждають жінки, адже саме їм доводиться не просто ходити, а пересуватися по місту на підборах або в іншому незручному взутті, що чине не дуже сприятливі наслідки.

девушка ноги

Відчуття прохолоди та легкий масаж саме те що потребують ніжки влітку. Тримай лайфхаки, як в літній період доставити задоволення ніжкам.

Рух - життя

У тому числі й для вен. Коли ми довго сидимо або стоїмо, кров застоюється, в той час як всього одне скорочення литкового м'яза прискорює кровотік гомілки в 15 разів. Тривалі піші прогулянки, плавання, аквааеробіка, танці сприяють здоров'ю ніг.

Самомасаж

Влітку сеанс самомасажу вранці та ввечері теж буде дуже до речі. Роби легкі розминаючі рухи в напрямку від стоп до паху.

Вода та прохолода зніме втому з ніг

Якщо в спеку ноги втомлюються і набрякають, прийшовши додому, візьми кубик льоду та неквапливими рухами, переважно знизу вверх, зробити погладжуючий масаж стомлених ніг.

Потримай стомленні за день ніжки під прохолодною водою, що масажуючи лине тонкими струменями з душової лійки.

Нанести легкими рухами Ліотон, що зменшує набряк та біль, та приносить ніжкам відчуття прохолоди.

Завдяки оптимальній концентрації гепарину, Ліотон® гель 1000 здатен полегшити біль, набряки та важкість у ногах. Гелева форма препарату дарує комфорт твоїм ногам та надає приємне відчуття прохолоди. Засіб легко всмоктується та не залишає плям на одязі.

Безрецептурний лікарьский засіб Ліотон® Р.П. UA/10905/01/01. Перед застосуванням обов’язково ознайомтесь з інструкцією та проконсультуйтесь з лікарем.1 г гелю містить 1000 МО гепарину. Показання. Лікування захворювань поверхневих вен, таких як варикозне розширення вен, ускладнень тощо. Протипоказання. Підвищена чутливість до будь-якого компоненту препарату тощо. Зберігати в місцях, недоступних для дітей. Побічні ефекти. Почервоніння, свербіж та інше. Виробник А.МЕНАРІНІ Мануфактурінг, Логістікс енд Сервісес С.р.Л. Представництво “Берлін-Хемі/А. Менаріні Україна Гмбх”.Адреса: м. Київ, вул. Березняківська 29. Тел.: (044) 494 33 88.


 

Скорегуй раціон

Цитрусові, чорна смородина, чорниця, темні сорти винограду – ті сезонні ягоди, що має бути присутнім у твоєму раціоні цього літа. Завдяки вмісту біофлавоноїдів, ці ягоди попереджують розвиток венозних вузлів. А ще корисні продукти з магнієм: горіхи, гречка або висівки.

Секрет природи для здоров’я ніг

Теплі ванночки з відварами лікарських трав допоможуть усунути відчуття тяжкості в ногах. Для вен корисні кінський каштан, арніка, хвощ польовий.

Предыдущий пост
Женское здоровье
Верность себе как профилактика женских заболеваний
Следующий пост
Баклажаны
4 веские причины, почему в нашем рационе обязательно должны быть баклажаны

Новости партнёров

Fresh

Психология

Путь к самодостаточности: формирование самоуважения и границ у девочек

Как научить девочек уважать себя и строить собственные границы?
Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.
Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна