Впоратися з менструальним болем без таблеток - реально! Livia - новий гаджет для дівчат

менструація
P
Больові відчуття за день до і після початку менструації вважається нормою. Але якщо біль такий, що ти змушена відмовитися від звичних справ, то варто щось зробити.

За статистикою, до 80% жінок репродуктивного віку страждають на болісні менструації. Часом менструальні болі такі сильні, що доводиться змінювати звичний розпорядок дня, скасовувати зустрічі та інші плани. Або й взагалі брати вихідний. Терпіти такий біль лікарі не радять.

Щоб зменшити больовий синдром та повернути собі здатність бути активною, більшість жінок обирають швидкий та перевірений спосіб - знеболювальні та спазмолітики. Втім, такі засоби мають чимало побічних ефектів.

Впоратися з болісною менструацією можна без медикаментів, за допомогою сучасного, дієвого і безпечного для організму девайсу – Livia («Лівія»), розробки компанії iPulse Medical. Компактний та зручний у використанні пристрій допоможе швидко зняти больовий синдром, тож змінювати плани і відмовлятися від активностей більше не доведеться.

Livia

Livia – це зручно та стильно

Користуватися Livia дуже просто. Дві гелеві наліпки потрібно встановити на нижню частину живота або поперек. Наліпки маленькі та пласкі, тому вони будуть непомітні під одягом.

За допомогою тонких проводів наліпки підключаються до пристрою, який закріплюється кліпсою на поясі. Під час використання крихітний апарат передає нервам електричні імпульси, тим самим «відволікаючи» їх від основного завдання - проводити в мозок сигнал про біль.

Livia

При цьому Livia - це не тільки прилад, який допомагає жінкам відмовитися від анальгетичних препаратів або зменшити частоту їхнього вживання. Він ще й яскравий, стильний та зручний в користуванні портативний гаджет, який візуально нагадує невеличкий mp3-плеєр.

Livia – це технологічно

Живлення Livia отримує від акумулятора, який працює до п'ятнадцяти годин поспіль, тому його можна використовувати протягом усього дня. Заряджається девайс так само, як і телефон – через USB-кабель. В комплекті з пристроєм також йдуть: захисний футляр, дві електродні пластини, набір уже прикріплених до пластин гелевих наліпок та 2 змінні пари наліпок. Тож початкової комплектації вистачає на три цикли місячних.

Livia

Livia – це безпечно

Над розробкою Livia працювали професійні лікарі та вчені, а тестування проходило під суворим контролем відомого експерта з жіночого здоров'я доктора Барі Каплана. Його унікальну дію змогли оцінити вже близько 100 000 дівчат та жінок у всьому світі.

Livia

Безпека девайсу підтверджується міжнародними сертифікатами. Він отримав дозвіл Управління США з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA). Livia також має сертифікати CE (Conformité Européenne - європейський сертифікат відповідності) і Міністерства охорони здоров'я Канади.

Прилад вже можна придбати в нашій країні у офіційного представника Livia в Україні. Всю необхідну інформацію шукайте на сайті MyLivia.kiev.ua.

Життя занадто коротке, щоб випадати з нього на два-три дні щомісяця. Тільки задумайтеся, це майже п'ять тижнів на рік. Для активних, цілеспрямованих дівчат та жінок це неприпустимо! Тому не зволікайте - живіть на повну з Livia!

Сертифікат відповідності № UA0.YT.110301-21. Виданий органом з сертифікації ТОВ «ВСЦ «ПІВДЕНТЕСТ». 

Предыдущий пост
Как похудеть с помощью имбиря, не прилагая усилий: 3 главных правила
Как похудеть с помощью имбиря, не прилагая усилий: 3 главных правила
Следующий пост
Дельта
Почему «Дельта» поражает в первую очередь детей и молодежь

Новости партнёров

Fresh

Психология

Путь к самодостаточности: формирование самоуважения и границ у девочек

Как научить девочек уважать себя и строить собственные границы?
Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.
Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна