Пристрасна колекція «CHALLENGE» від Patricia Ledo: наважся бути яскравою!

косметика
P
Ти мрієш бути яскравою і пристрасною? Тоді нова весняно-літня колекція від Patricia Ledo точно повинна з’явитися у твоїй косметичці.

Кожна жінка хоче бути гарною, але при цьому не завжди зважується на яскравий макіяж або коротке плаття. Нова лінія косметики CHALLENGE дарує впевненість у собі: не бійся бути в центрі уваги, прийшов час розкрити жіночність і чуттєвість своєї натури.

В новій колекції від Patricia Ledo передбачені всі особливості яскравого і пристрасного макіяжу: ніжна бархатистість і матовість пудри, багатство кольору помади, стійкий ефект хайлайтера, запаморочливі текстури тіней і стильний червоний дизайн флаконів.

Хайлайтер HIGHLIGHTER

Стробінг, контурінг і навіть нонтурінг. Яку б з цих модних технік ми не обрали, без хайлайтера нам не обійтись. З популярного тренду він перетворився в один з кращих інструментів арсеналу нашої косметики – всього один дотик і вуаля!

У число кращих хайлайтерів для весни можна сміливо віднести новий beauty-продукт HIGHLIGHTER, котрий дарує ефект тривимірного світіння. У серії представлені три відтінки: білий, колір шампань і рожевий. Засіб має приємну текстуру, що полегшує нанесення і розподіл. Завдяки високій стійкості ефект зберігається на протязі всього дня та не обсипається при нанесенні.

Щоб подружитися з хайлайтером, просто запам'ятай золоте правило стробінгу: наноси засіб на виступаючі частини обличчя (ті, на які в першу чергу потрапить світло). Така техніка дозволяє зробити обличчя більш скульптурним, а його риси – більш виразними.

Тональний крем SOFT VELVET

Ідеальна шкіра – маст будь-якого макіяжу: від ніжного нюдового до спокусливого вечірнього. Але щоб не перевантажувати шкіру густими кремами та щільними пудрами, навесні та влітку краще змінити звичний тональник на більш легкий аналог.

Тональний крем SOFT VELVET – доступний, але якісний засіб для тих, хто хоче отримати рівний тон. Покриття дуже легке, тому ти не перенавантажуватимеш обличчя в спекотний день. Засіб також добре приховує дрібні недосконалості шкіри та робить її гладкою і матовою.

У лінійці представлено цілих чотири відтінки: LIGHT MEDIUM, NATURAL, BEIGE, BEIGE MEDIUM. Можна легко підібрати потрібний тон, який буде виглядати природно.

Компактна пудра PRESSED POWDER

Досконалий макіяж обличчя всього за пару хвилин – запросто! Компактна пудра PRESSED POWDER має оптимальну структуру, яка рівномірно лягає і не відчувається на шкірі, створюючи красивий матовий відтінок. Вона перешкоджає появі жирного блиску і відмінно переносить вплив сонця.

PRESSED POWDER не забиває пори, залишаючи шкірі можливість дихати. Прекрасно наноситься за допомогою спонжа і рівномірно розподіляється. Вона не залишає ефекту маски: шкіра виглядає природно і натурально.

Завдяки різноманітності відтінків, їх в лінійці 3 (світлий, натуральний, бежевий), ти зможеш без проблем підібрати відповідну до кольору твого обличчя пудру. Використовувати її можна як кожен день, так і перед особливими подіями, коли потрібно виглядати на всі 100%.

Рум'яна-шіммер BLUSH

Яскравість і контрастність не є головним завданням рум'ян. Вони повинні гармонійно вписуватися у твій макіяж, додаючи обличчю натурального рум'янцю і жвавості.

Завдяки спеціальній технології та комбінації кольорів, рум'яна BLUSH дарують делікатне сяйво і стриманий відтінок, який ідеально підійде для денного макіяжу. Трохи нашарування і колір стає більш насиченим, наприклад, для вечірніх виходів.

Засіб має оксамитову і м'яку текстуру. Рум'яна легко наносяться, чудово тушуються, не обсипаються і не збираються в зморшках, тримаються протягом усього дня і вкрай економні у використанні. У лінійці представлено 2 відтінки, щоб кожна з нас могла знайти саме той варіант, який ідеально підійде для тону нашої шкіри.

Губна помада LIPSTICK

Ідеальна губна помада повинна відповідати декільком критеріям: зручно наноситися, бути стійкою та насиченою, не сушити губи, не скочуватися і не залишати сліди на чашці або щоці коханого. Ну, і звичайно ж, помада повинна подобатися тобі по відтінку і фінішу, чи він буде матовим, сатиновим або лаковим.

Губна помада LIPSTICK – кращий варіант для тих, хто мріє не тільки про яскраві та стійкі кольори, але і про супер зволоження. Перламутрові частинки створюють багатовимірний ефект, що дозволяє губам переливатися, а також візуально надають їм об'єм.

Відтінків у помади море (цілих вісім), а додатковим бонусом стане стильний тюбик. Вона точно не підведе тебе на побаченні, під час романтичної або ділової вечері та просто в повсякденному житті.

Тіні SHADOW

Яка жінка хоча б раз не мріяла про красивий мейк? Ми точно не знаємо таких, а, значить, палетка тіней з яскравими відтінками просто зобов'язана поповнити косметичку кожної з нас.

Тільки подивися на запаморочливі тіні SHADOW! Тут і матові, і перлинні та глітерні текстури. Відтінки можуть здатися тобі досить помітними, але що заважає перенести яскраві фарби в новий сезон? Тим більше, коли вони ідеально підходять для весняного макіяжу.

Текстура тіней дуже легка і шовковиста. Відтінки можна поєднувати, створюючи м'який природний або глибокий виразний макіяж. Якщо в тебе «димчастий» настрій, вибирай шоколадні тіні, а якщо збираєшся на вечірку, роби ставку на ніжні бежеві відтінки, золотисті чи насичені та природні рожеві тони. Приємним бонусом стане двосторонній пензлик для зручного нанесення.

  • Акцент на очі

Туш для вій ─ must-have річ в косметичці будь-якої жінки. Ти можеш ігнорувати цей засіб в макіяжі частіше за всіх інших, але коли посприяє привід та настрій, твоя рука сама потягнеться за маленьким флаконом, щоб підкреслити погляд.

Туш для вій FOCUS POINT

Туш для вій FOCUS POINT – один з кращих варіантів на кожен день. Її щетинки відмінно покривають кожну вію без грудок, гарно їх підкручують, роблячи погляд відкритим і природним. Ти можеш сміливо носити туш протягом усього робочого дня і не хвилюватися про те, що вона може обсипатися і залишити плями під очима.

Туш для вій PROVOCATEUR

А ось туш PROVOCATEUR покликана втілити мрію багатьох красунь про довгі, підкручені, і, звичайно ж, максимально об'ємні вії. Вона здатна створити розкішний, спокусливий і наповнений магнетизмом погляд. Злегка вигнута силіконова щіточка допомагає відокремити та витягнути волоски, дістаючи навіть до найменших вій та надає їм в кілька разів більше об’єму.

Наважся з CHALLENGE від Patricia Ledo. Нова колекція ексклюзивно представлена в мережі магазинів EVA і сайті EVA.ua.

Предыдущий пост
Маникюр на 8 марта: 19 вдохновляющих идей
Маникюр на 8 марта: 19 вдохновляющих идей
Следующий пост
кожа
Shine Bright: 7 простих порад, що допоможуть шкірі сяяти

Новости партнёров

Fresh

Психология

Путь к самодостаточности: формирование самоуважения и границ у девочек

Как научить девочек уважать себя и строить собственные границы?
Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.
Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна