Знімаємо капелюха: правила догляду за волоссям блонд, фарбованим та природнім

волоссы
P
Гарне і здорове волосся завжди привертає до себе увагу і дозволяє жінці відчувати себе спокусливою та чарівною.

Навесні наше волосся потребує особливого відновлювального та живильного догляду, а також природнього та якісного очищення. Щоб полегшити завдання у виборі засобів по догляду, ми зібрали всі актуальні новинки, які підготують твою шевелюру до сезону стильних зачісок і сонця.

Блонд догляд

Блонд – це як шовкове плаття, за ним потрібен особливий догляд. Найбільший страх блондинок – отримати жовтий відтінок волосся, який не так легко виправити. Щоб не допустити або вирішити цю проблему, необхідно мати у своєму арсеналі правильний шампунь.

Шампунь «Сріблястий» Care Basics від бренду C:EHKO нейтралізує жовтий відтінок, ефективно протидіє його появі, а також надає знебарвленому, освітленому та сивому волоссю блиск та силу. Його формула складається з олії чорного кмину, пшеничного протеїну та Алое Вера, доглядає за волоссям і робить його еластичним.

  • Важливо! Мити світле фарбоване волосся можна не частіше, ніж тричі на тиждень.

Також блондинкам варто пам’ятати про живлення і зволоження волосся. Щонайменше два рази на тиждень варто робити маски з широким спектром корисних дій:

  • захист кольору;
  • ущільнення структури волосся;
  • розгладження та пом'якшення;
  • надання блиску.

Срібляста маска Care Basics від бренду C:EHKO створена для знебарвленого та освітленого волосся. Спеціальна формула нейтралізує жовтий відтінок і відновлює структуру волосся. Мигдальний протеїн, олія чорного кмину та Алое Вера насичують волосся вологою та необхідними вітамінами і білками.

Догляд для довгого, тонкого та неслухняного волосся

Тонке і рідке волосся – проблема, з якою стикаються сучасні жінки по всьому світу. І якщо природа не нагородила тебе густою і розкішною шевелюрою - не варто впадати у відчай. Правильний догляд за волоссям здатний це вирішити.

Справжня знахідка – пивний шампунь Care Basic від бренду C:EHKO. Він м'яко та делікатно очищує шкіру голови та волосся, повертаючи йому блиск і силу. У формулі продукту містяться вітаміни і декстрини, отримані з живого пива. Разом вони сприяють швидкому відновленню пошкоджених пасм.

  • Порада! Для тонкого волосся укладка важливіша за стрижку. Щоб зачіска виглядала пишнішою, починай сушити волосся гарячим повітрям, стоячи прямо, а потім включи холодне, нахилися і приділи особливу увагу прикореневій зоні.

Здорове волосся не пушиться, тому радимо користуватися зволожувальними косметичними засобами. Намагайся рідше користуватися феном і раз на тиждень наноси на волосся живильну маску.

Маска інтенсивний догляд Care Basics від бренду C:EHKO розроблена для довгого неслухняного волосся. Завдяки коктейлю з активних компонентів Алое Вера, пшеничного протеїну і олії чорного кмину, засіб сприяє глибокому зволоженню шкіри голови та надає волоссю ефект шовковистості.

  • Будь уважною! Краще рішення для неслухняного волосся від професіоналів – кератинове вирівнювання. Але бездумно зважуватися на цю процедуру не варто. Вона рекомендована тільки та виключно власницям неслухняного пористого волосся. Якщо у тебе воно просто сухе і злегка пушиться, від кератину краще відмовитися на користь салонного догляду за рекомендацією твого майстра.

Догляд за фарбованим волоссям

Після фарбування волосся має красивий насичений відтінок та блиск. Але, навіть якщо майстер подбав про захист волосся ще під час процедури, то завдання зберегти здоров'я, блиск і об'єм шевелюри вже лягає на наші плечі, особливо навесні та влітку.

Для правильного догляду за фарбованим волоссям, обирай шампуні з нейтральним рівнем pH. Вони не руйнують пігмент фарби та м'яко очищують волосся від забруднень. Гарний варіант – шампунь Care Basics від бренду C:EHKO. Активні компоненти засобу – гідролізовані білки пшениці та УФ-фільтр. Вони перешкоджають вимиванню пігментів, живлять та зволожують волосся.

  • Порада! Щоб зберегти колір фарбованого волосся якомога довше, старайся рідше використовувати засоби та девайси для укладання, а якщо вже дуже потрібно висушити шевелюру феном – переконайся, що ти нанесла на волосся термозахисний спрей і суши ледве теплим повітрям.

Додатковий догляд для усіх типів волосся

Блискуче, густе волосся – мрія багатьох жінок. Але часте фарбування, використання плойок та прасок, руйнують його структуру. Воно поступово втрачає вологу, стає тьмяним та пористим. Для відновлення гідробалансу, захисту від несприятливих факторів, механічних впливів, варто звернути увагу на зволожувальні спреї.

Дієвим варіантом може слугувати шпрюкур-спрей для миттєвого догляду Care Basics від бренду C:EHKO. Засіб швидко і надійно відновлює структуру і зволожує волосся, насичуючи його вітамінами і мінералами. У складі спрею міститься кератин – компонент, який посилює ріст, бореться з неслухняними локонами та відчутно полегшує розчісування.

Навіть власниці тонкого волосся можуть швидко та ефективно створити неймовірну зачіску, яка протримається протягом усього дня. Зробити це можливо за допомогою ультралегкої піни.

Абсолютний MustHave засіб – піна унісекс Care Basics від бренду C: EHKO, яка підходить для всіх типів волосся, легко розподіляється та абсолютно невагома. Вона здатна забезпечити розкішний прикореневий об'єм і візуальну густоту волосся. У своєму складі піна містить компоненти, які зміцнюють волосся, надають йому м'якість та свіжість: пантенол, гідролізований кукурудзяний крохмаль і гідролізований кератин.

  • Порада! Щоденний догляд за волоссям також повинен включати легкий масаж голови для поліпшення кровопостачання. Приємні сеанси можна проводити за допомогою спеціальної щіточки або здійснюючи кругові рухи кінчиками пальців від маківки до потилиці та назад.
Предыдущий пост
Маникюр
5 самых распространенных ошибок домашнего маникюра и как их избежать
Следующий пост
Anti Age уход
Anti Age уход в домашних условиях

Новости партнёров

Fresh

Астрология

Таро гороскоп на май 2024 года: что ждет вашего знака Зодиака

Что ожидает в финансах, в любовной сфере одинокой и людей, находящихся в отношениях и совет карт, на май 2024 года для каждого знака Зодиака.
Психология

Путь к самодостаточности: формирование самоуважения и границ у девочек

Как научить девочек уважать себя и строить собственные границы?
Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.