Що таке кераміди і як відновити захисний бар'єр шкіри за допомогою продуктів бренду CeraVe

кераміди
P
Ти можеш насичувати шкіру кислотами або вітаміном С, але якщо ти хочеш зберегти її гладкою і пружною, на допомогу приходить косметика з керамідами.

Подібно до того як жир покращує смак їжі, кераміди покращують якість нашої шкіри, зберігаючи її зволоженою і свіжою. Якщо цього компонента не вистачає, то страждає цілісність шкіри. Вона зневоднюється, стає сухою, роздратованою, з'являються запалення.

Головна функція керамідів в шкірі - будівельна, саме вони заповнюють простір між клітинами, утворюючи захисний шар, який допомагає запобігти втраті вологи та видимий збиток від впливу навколишнього середовища.

До 30 років ми втрачаємо близько 40% керамідів, а до 40 років - близько 60%. На це впливають вік, пошкодження шкіри від сонця та інші негативні фактори навколишнього середовища. І саме тут в гру вступають знання по догляду за шкірою - тому що ти реально можеш відновити те, що було втрачено.

Заповнити недолік керамідів в шкірі здатна косметика. Чудовим прикладом ідеального крему для ефективного відновлення захисного бар'єра шкіри, є бренд CeraVe.

Історія CeraVe почалася у 2005 році. За цей час бренд встиг отримати звання «зволожувальний засіб № 1 в США за рекомендацією дерматологів»**. Зараз продукція марки представлена більш ніж в 30 країнах.

Подією січня в Україні стала поява нового бренду дерматокосметики – бренду CeraVe.

Тепер його можна купити в Україні офіційно!

кераміди

Поки асортимент CeraVe в Україні не великий, але дуже корисний. У лінійці представлено дев'ять продуктів. Серед них засоби для очищення у вигляді емульсії, гелю і міцелярного розчину, засоби для зволоження шкіри обличчя і тіла, а також зони навколо очей.

Зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя та тіла

Зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя та тіла

Очищувальна зволожувальна емульсія для нормальної та сухої шкіри обличчя та тіла

Очищувальна зволожувальна емульсія для нормальної та сухої шкіри обличчя та тіла

Інтенсивно очищувальний гель для та жирної шкіри обличчя та тіла

Інтенсивно очищувальний гель для та жирної шкіри обличчя та тіла

Зволожувальний крем для сухої та дуже сухої шкіри обличчя та тіла

Зволожувальний крем для сухої та дуже сухої шкіри обличчя та тіла

Відновлювальний крем для шкіри навколо очей для всіх типів шкіри

Відновлювальний крем для шкіри навколо очей для всіх типів шкіри

Зволожувальний крем для шкіри обличчя для нормальної та сухої шкіри

Зволожувальний крем для шкіри обличчя для нормальної та сухої шкіри

Відновлювальний крем для шкіри рук для сухої та огрублої шкіри

Відновлювальний крем для шкіри рук для сухої та огрублої шкіри

Міцелярна вода для всіх типів шкіри

Міцелярна вода для всіх типів шкіри

Всі формули продуктів CeraVe розроблені за участю дерматологів з США, а також мають схвалення від Національної асоціації екземи США***. Склади кремів гіпоалергенні: не містять ароматів, не забивають пори та не подразнюють шкіру. Тому кожен зможе підібрати догляд за своїми потребами та типу шкіри.

При постійному використанні косметики від CeraVe шкіра починає виглядати зволоженою, пружною та еластичною. Все завдяки наявності ідентичних шкірі керамідів трьох типів (1, 3 і 6-II).

кераміди
У поєднанні із запатентованою технологією MVE (Технологія Мультивузикулярних Емульсій) кераміди проникають в шкіру поступово, забезпечуючи їй гарне живлення і зволоження протягом дня та відновлюють захисний бар'єр шкіри.

Продукти бренду CeraVe можуть слугувати відмінною базою, на якій ви можете побудувати свій догляд за шкірою. Купити їх можна в аптеках України, а також онлайн, на таких сайтах, як РОЗЕТКА, ПАРФЮМЗ, МЕЙК АП, АДД, Аптека 911, АВОКАДО.


*Згідно з дослідженням IQVIA за період з 01.02.2019 по 31.01.2020, у категорії зволожувальні засоби для обличчя, опитано 1494 дерматологів, територія дослідження - США.
**Згідно з дослідженням IQVIA за період з 01.02.2019 по 31.01.2020, у категорії зволожувальні засоби для тіла, опитано 1461 дерматологів, територія дослідження - США.
*** Відповідає продуктам CeraVe Зволожувальний крем для сухої та дуже сухої шкіри обличчя та тіла, Зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя та тіла, Очищувальна зволожувальна емульсія для нормальної та сухої шкіри обличчя та тіла, Iнтенсивно очищувальний гель для нормальної і жирної шкіри обличчя та тіла, Зволожувальна міцелярна вода для всіх типів шкіри обличчя, Відновлювальний крем для всіх типів шкіри навколо очей, Відновлювальний крем для дуже сухої та огрубілої шкіри рук.
Предыдущий пост
Секрет равлика
Секрет равлика: природне джерело краси та молодості шкіри
Следующий пост
волосы
Как сделать волосы блестящими и шелковистыми в домашних условиях: совет дерматолога

Новости партнёров

Fresh

Астрология

Таро гороскоп на май 2024 года: что ждет вашего знака Зодиака

Что ожидает в финансах, в любовной сфере одинокой и людей, находящихся в отношениях и совет карт, на май 2024 года для каждого знака Зодиака.
Психология

Путь к самодостаточности: формирование самоуважения и границ у девочек

Как научить девочек уважать себя и строить собственные границы?
Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.