День Святого Миколая: в Україні до свята відкриють власну Лапландію

День Святого Миколая: в Україні до свята відкриють власну Лапландію
P
16-17 грудня в історичному серці України відбудеться казковий Фестиваль Святого Миколая.

На прихід Миколая чекають діти з усіх куточків світу і з трепетом кожне дитяче серденько виглядає доброго святого. А чи знає малеча, як виглядая справжній Миколай? Найдобріший дідусь в світі проживає в Чигирині і теж з нетерпінням чекає на зустріч з дітлахами.

/storage/shares/uploads/files/3%28362%29.jpg

Готуючись до дійства, Святий Миколай слідкує за погодою, хоч і знає, що будь-яка погода - не перешкода творити добро...Частинку якого отримає кожен, хто потрапить на казковий фестиваль цього місяця. 16-17 грудня на гостей свята чекає не тільки зустріч зі Святим Миколаєм, а й безліч конкурсів, сюрпризів, а ткакож відкриття фантастичної «Кімнати див» та навіть «Таємної наукової лабораторії».

Фестиваль Святого Миколая – це дійство, що повертає віру в казку та справжні дива. Всі маленькі гості фестивалю отримають безкоштовні подарунки, а батьки матимуть нагоду знову відчути себе дітьми", – анонсує ініціаторка фестивалю – Президент громадської організації «Ділові Українські Жінки» Наталія Нетовкіна.

/storage/shares/uploads/files/2%28407%29.jpg

Щодня з 11.00 до 18.00 на тебе і твою родину чекатиме: 

  • Діюча Резиденція Святого Миколая, де кожна дитина до 14 років отримає безкоштовний подарунок
  • Фантастична «Кімната Див» – казковий простір, де так легко переконатися, що справжні дива таки існують!
  • Територія розваг «Шкідниківка», де дітям буде дозволено розважатися донесхочу
  • Майстерня Святого Миколая – безкоштовні майстер-класи для малечі, де помічники головного Добродійника навчатимуть створювати дивовижні речі
  • Таємна наукова лабораторія Святого Миколая – територія наукових див для дітей
  • Всеукраїнський форум кондитерів, де представлять свою продукцію кращі кондитерські фабрики, підприємства та цехи України

Не пропусти найказковіше дійство країни. А 16 грудня відбудеться неймовірний парад зірок Святого Миколая – видовище, яке варто побачити, а також Всеукраїнський конкурс міні-мюзиклів за участі творчих колективів з усієї країни.

/storage/shares/uploads/files/5%28244%29.jpg

А 17 грудня гостей точно вразить встановлення солодкого рекорду України та виступ української співачки Христини Соловій. 

Я вірю в святого Миколая, в добрі справи і в людей, які йому допомагають. 17 грудня матиму честь відвідати Резиденцію в Чигирині і це дуже хвилююче… Матиму особливу місію та завдання – на фестивалі я спробую запалити іскорки добра в дорослих та дитячих серцях. Впевнена, що напередодні найдобрішого зі свят, нам вдасться створити атмосферу тепла та радості і хоч на один промінчик зробити нашу Україну світлішою, – прокоментувала Христина Соловій.

Виступ української співачки можна буде почути 17 грудня о 15.00.

/storage/shares/uploads/files/9e02f79f72eca3ca589ae757d97a7173_XL.jpg.pagespeed.ce.cX4ac5cPrs.jpg


Фестиваль Святого Миколая відбуватиметься на території відновленої Резиденції Богдана Хмельницького. Захід є соціальним проектом, відтак вхід – безкоштовний.

Дійство відбувається за сприяння Черкаської обласної державної адміністрації та Чигиринської районної державної адміністрації.

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
Как живут девушки с гаремах: 5 фактов, которые тебя обязательно удивят
Как живут девушки в гаремах: 5 фактов, которые тебя обязательно удивят

Новости партнёров

Fresh

Психология

Путь к самодостаточности: формирование самоуважения и границ у девочек

Как научить девочек уважать себя и строить собственные границы?
Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.
Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна