Місія здійснена: як Олідетрим робить українців найусміхненішою нацією

улыбка
P
Ніколи не слід забувати про рівень вітамінів у вашому організмі, особливо про вітамін D

Чи знали ви, що більше 80% українців страждають на дефіцит вітаміну D? Можливо, саме тому навколо ми бачимо так мало усміхнених людей, адже вітамін D відповідає за синтез серотоніну — гормону щастя. Немає вітаміну D — немає щастя.

Але Олідетрим наважився це змінити та влаштував масштабний конкурс — Let’s Smile Challenge, що об'єднав найусміхненіших людей по всій Україні. Головною метою було зібрати 1 000 000 посмішок і проінформувати якомога більшу кількість людей про важливість вітаміну D для нашого організму. Хоч таку кількість посмішок зібрати не вдалося, сумувати не варто, адже мета дійсно згуртувала людей та нагадала, як важливо слідкувати за рівнем вітамінів в організмі. 

/storage/shares/uploads/files/1%2891%29.png

Всього було 7 команд, капітанами яких були найпозитивніші люди країни: Аліса Чекорська, Євгенія Нікуліна, Наталія Мічковська, Ігор Пустовіт, Юлія Вальчишин, Лілія Ребрик, Міла Бараєва. Всі вони є втіленням справжнього позитиву та сонячності, за допомогою якої підтримували свою команду протягом всього челенджу. 

Суть полягала в тому, аби навчитися більше посміхатися: щодня учасники, за допомогою Viber-бота, посміхалися у спеціальній програмі, котра зчитувала кількість денних посмішок, підсумовувала їх, та визначала команду-переможця. Щотижня 3 учасники з найактивнішої команди отримували подарунки. З решти команд обиралося по одному переможцю щотижня. Головний приз Let’s Smile Challenge — подорож до Єгипту. 

/storage/shares/uploads/files/2%2884%29.png

Завдяки Let’s Smile Challenge Олідетрим нагадав про дуже важливу річ: ніколи не слід забувати про рівень вітамінів у вашому організмі, особливо про вітамін D. Адже він:

  • Покращує емоційний стан;
  • Зміцнює імунітет;
  • Покращує засвоєння кальцію, фосфору;
  • Допомагає організму перетворювати їжу в енергію;
  • Знижує ризик виникнення онкологічних захворювань.

Зверніть увагу: в осінньо-зимовий період року кожному українцю потрібно обов'язково перевірити рівень вітаміну D в організмі, адже він зараз під великою загрозою: температура повітря знижується, а з нею й послаблюється імунітет. Тут вітамін D стає рятівником: він стимулює імунні клітини до вироблення протимікробного білка, що захищає організм від вірусів та бактерій. З ним ваш організм зміцнюється, а настрій покращується. Навіть, якщо за вікном дуже похмуро.

Олідетрим нагадує: не забувайте про своє здоров'я. Недостатньо з’їсти один фрукт на день, та броколі один раз на тиждень. Потрібно достатньо приділяти часу та уваги своєму організму. 

Let’s Smile Challenge від Олідетрим — це чудовий привід нагадати собі, що в повсякденній метушні ми забуваємо про найголовніше — посмішку та хороше самопочуття. А з посмішкою всі життєві негаразди переносяться набагато легше. 

Долучайтеся до соціальних мереж Олідетрим та слідкуйте за оновленнями. Можливо, у новому челенджі переможете саме ви? 

https://www.facebook.com/Olidetrim.Ukraine/

https://www.instagram.com/olidetrim/

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
новогодняя елка 2020
Как украсить елку на Новый год 2020: модные тенденции, свежие решения

Новости партнёров

Fresh

Lifestyle

ТОП-9 подарков для мамы в День матери, которые скажут больше, чем слова

Наши идеи помогут вам создать незабываемый День матери.
Шоубиз

Даша Квіткова та Назар Задніпровський озвучили героїв сімейної пригоди «Уявні друзі»

Яскрава історія розповідає про дівчинку на ім’я Бі, яка виявляє, що може бачити Уявних Друзів – фантастичних істот, яких кожна людина коли-небудь вигадувала.
Lifestyle

Благодійне родинне свято «День щасливої матусі»

11 травня о 12:00, напередодні Дня матері, ТЦ GORODOK GALLERY запрошує мам та їх діток на неймовірне свято «День щасливої матусі».