Let's Smile Quest: Вітамін D Олідетрим прийшов на допомогу «сонячним дітям»

Let's Smile Quest:
P
Хто там казав, що українці черстві, моя хата cкраю, і все таке?! Коли дійсно потрібно, ми зовсім не скраю. Проєкт Let's Smile Quest на підтримку «сонячним дітям» отримав понад 170 тисяч відгуків від українців!

Цей онлайн-проєкт позитиву проходив на платформі Instagram п'ять тижнів. Організувала його команда сонячного бренду «Олідетрим» з метою допомогти дітям із синдромом Дауна. 7 команд, капітанами яких стали популярні блогери, виконували завдання, а їх тематика була різноманітною. Від живопису та кінематографу до цілого квесту про вітамін D. Учасники Let's Smile Quest шукали розгадки і отримували подарунки, а Олідетрим конвертував кожну правильну відповідь в одну гривню допомоги «сонячним дітям».

А правильних відповідей було більше ста тисяч! А точніше – 126 627, саме таку суму гривень Олідетрим переводить на рахунок Української Біржі Благодійності. Але соціальна ідея проєкту ширше, два в одному – не тільки фінансово допомогли «сонячним дітям», а і змінили стереотипне мислення навколо них.

Люди з синдромом Дауна мають бути трохи в стороні? Розкажіть це дизайнеру Ізабеллі Техадо, музиканту-класику Суджіту Десаі або політику Анхеле Бацілер, члену міської ради Вальядоліда.

Вітамін D Олідетрим, який називають «сонячним вітаміном», прийшов на допомогу «сонячним дітям». Символічно і правильно. А неправильно, що у 95% українців, згідно з дослідженнями, нестача вітаміну D. При тому, що він: зніжує ризики вірусних інфекцій, стимулює імунні клітини, бореться з депресією та апатією... Актуальні властивості, чи не так?

Let's Smile Quest отримав величезну кількість коментарів, лейтмотивом в них:

@tinyskaaa: «Сама ідея просто вогонь! Добре, що є такі можливості допомогти діткам. Побільше б таких квестів з такими неймовірними завданнями. Цей проєкт дає задуматись і дає можливість допомогти. Сума величенька вийшла і дітки будуть задоволені!»

@herasymenko_ira: «Олідетрим, проєкт був дійсно цікавим, а головне надзвичайно корисним!!!! Дякую вам за можливість долучитись до такої хорошої справи! Ці діти заслуговують на це»

@irinairinka73: «Дуже своєчасний, необхідний суспільству проєкт»

Для Олідетрим це був вже третій проєкт з хештегом #Let's Smile. Так що можна чекати продовження.

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
Коронавирус в Антарктиде
«Особенности национального карантина»: как там обстоят дела в Антарктиде?

Новости партнёров

Fresh

Психология

Путь к самодостаточности: формирование самоуважения и границ у девочек

Как научить девочек уважать себя и строить собственные границы?
Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.
Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна