9 must-have речей, які повинні бути в сумочці у супержінки

в сумочці у супержінки
P
Бути бездоганною протягом дня - нелегке завдання, проте сучасний ритм життя вимагає від нас неймовірної практичності та мобільності.

Насправді для того, щоб цілий день залишатися максимально мобільною і впевненою в собі, залишатися доглянутою, стежити за здоров'ям і завжди бути «на зв'язку», досить мати в сумочці ці 9 речей.

Тим більше, що вони займають зовсім мало місця.

Косметичка

Жінка завжди повинна виглядати ідеально, тому недоліки в макіяжі неприпустимі. В жіночій сумочці одне з найпочесніших місць відводиться косметичці, за допомогою якої можливо в одну мить поправити MakeUp. Головне - не перевантажувати косметичку, інакше це може вийти окрема сумка.

Пропонуємо тобі такий мінімум, який дозволить створити повсякденний макіяж в злагоді з актуальними трендами: матуючі серветки врятують під час довгих поїздок, пудра приховає недоліки шкіри, олівець для повік і брів з легкістю підкреслить образ, помадою можна підрівняти губи після обіду, а бальзам для губ захистить ніжну шкіру губ від вітру або морозу.

девушка и косметика

Улюблений аромат

Улюблені парфуми - той аксесуар, без якого жінці просто не обійтися і дня. Не обов'язково носити з собою величезний флакон, досить кинути в сумочку невеликий пробник, щоб в будь-який момент можна було освіжити аромат. Крім того, ти будеш у всеозброєнні на випадок раптових ділових зустрічей або побачення з коханим чоловіком.

Гребінець і дзеркальце

Гребінець особлива річ, яка повинна бути в сумці, якщо у тебе довге і неслухняне волосся. Пальцями ти їх привести до ладу навряд чи зможеш, а за допомогою гребінця тут же освіжиш зачіску. А ось дзеркальце - незамінний помічник у будь-якій ситуації, коли терміново потрібно поправити макіяж або витягнути скоринку, яка потрапила в око.

Міні аптечка

Скільки разів у тебе боліла голова при виході з будинку? Чи часто вузьке взуття натирає тобі ноги? Буває місячні приходять не завжди за розкладом ... Всі ці фактори здатні послабити тебе на весь день. Тримаючи під рукою знеболюючі засоби, пластир і засоби особистої гігієни, ти зможеш позбутися проблем і повернутися до активного ритму життя.


Для того, щоб головний біль не застав тебе зненацька, не забудь покласти в сумочку анальгетик. Віддавай перевагу перевіреним часом засобам. Наприклад, одним з популярних препаратів від головного болю заслужено вже багато років вважається «Імет».

Ефективна речовина «Імет» - ібупрофен, максимально безпечно та ефективно може допомогти впоратися з головним болем. Для модниць перевагою буде розмір упакування, яка без проблем поміститься не тільки в ділову сумку або рюкзак, але навіть в клатч або мінодьер.

Головний біль може виникнути раптово, але він не страшний, якщо в сумочці є «Імет». Адже голова у жінки не повинна боліти, а паморочитися від щастя, любові та успіху.

Реклама лікарського засобу. Перед застосуванням обов'язково прочитати інструкцію та проконсультуватись з лікарем. Зберігати в місцях недоступних для дітей. РП МОЗ України №UA /4029/01/01.


Документи та ключі

Окрема, нехай і найменша частина простору в жіночій сумці, віддана під документи. Візитниця - краще рішення, коли завжди при собі потрібно мати ID паспорт, документи на машину або пластикові карти. А ось для ключів від квартири або автомобіля краще виділити окрему кишеньку, щоб в разі необхідності не витрачати на їх пошуки купу часу.

Зарядка для телефону або Power Bank

Телефон - підступна техніка, яка можеш обірвати твій зв'язок зі світом в будь-який невідповідний для тебе момент. Не дозволь девайсу порушити твої плани. У такій ситуації на допомогу приходять зарядка або портативний зарядний пристрій. За допомогою останнього ти зможеш «погодувати» не тільки свій телефон, але і прийти на допомогу своїм колегам або подругам, адже Power Bank вистачає на кілька підзарядок.

девушка говорит по телефону

Навушники

Якщо тобі кожен день доводиться добиратися на роботу і назад на громадському транспорті, навушники - це той аксесуар, який здатний скрасити твій час. В дорозі ти можеш спокійно прослухати аудіокнигу або підкасти, тим самим збагатиться новими знаннями або поліпшити настрій. Втім, з тим же успіхом, ти можеш отримати задоволення від перегляду улюбленого серіалу і прослуховування музики.

Предыдущий пост
дизайн спальни
Как недорого обновить спальню за выходные: 16 практичных идей
Следующий пост
Дарынок
В маркет-молле «Дарынок» проведут праздник урожая

Новости партнёров

Fresh

Lifestyle

В Києві пройде масштабний жіночий форум про інвестиції в цінні папери, в Україну та в себе

Які плани на 2024 рік? Перемога України, поїздка на море, підвищення доходу?
Шоубиз

«Они рассказывали самое болезненное, а потом начинали веселый квиз»: как искали 100 украинцев для квиз-шоу «Поле»

Украинская кастинг-группа имела меньше двух месяцев на отбор 100 украинцев из всех желающих сняться в проекте «Поле».
Шоубиз

Правда ли, что умер король Великобритании Чарльз III?

Информацию о смерти короля Чарльза III опровергли.
Психология

Упражнение для заземления от психолога: 9 минут, чтобы снять стресс

Уже больше двух лет украинцы живут в постоянном стрессе, влияющем на качество нашей жизни.