Валерий Харчишин впервые рассказал о страшной болезни сына

Валерий Харчишин
Фронтмен популярной рок-группы Друга ріка, певец Валерий Харчишин, стал гостем на проекте «Битва экстрасенсов».

Певец Валерий Харчишин хотел проверить способности экстрасенсов и выбрать того, к кому он сможет обратиться с личным вопросом. В проекте «Битва экстрасенсов» на СТБ фронтмен группы «Друга ріка» рассказал о непростых событиях в жизни, а также удивил зрителей и своихполконников неожиданными признаниями.

О болезни сына

Я думав страшніше смерті нічого немає, але це набагато важче. Багато проблем в нашому роді саме у чоловіків. Твій син залишається з тобою вдома, але це не та людина, яку ти знаєш. Зрештою залишається тіло, а душа… він просто поступово йде. Це коли ти любиш свою дитину, вона у твоїх спогадах одна, а приходиш додому – це інша людина. З неї просто витягли усе ізсередини. Він хворіє вже 3 роки, пішов четвертий.

Валерий Харчишин

Про аварию, которая стала вторым днем рождения

24 вересня я на своєму авто поспішав до пологового будинку, де дружина народила другого сина. Я тоді багато працював і мало спав. Заснув за кермом і потрапив у ДТП.

Дзвоню дружині, кажу «мені здається, що я трішки розбився». І я стою біля машини, а її немає, вона ущент. І я зовсім не пам’ятав, куди їхав. Не пам’ятав, що у мене з’явився на світ другий син. Я був на межі. якби мене повезли до Києв, то ми би не розмовляли. Один з лікарів визначив навмання, що у мене розірвана нирка і кров у брюшну порожнину йшла.

Вважаю це ДТП своїм другим днем народженням.Я це сприйняв як урок і змінив своє життя. Якщо робитимеш щось якісно і від щирого серця, тобі і матеріальне знайдеться. А коли будеш бачити у кінцевому результаті лиш бабло, навряд чи ти досягнеш цього. Або не будеш щасливий від цього.

Валерий Харчишин

О двух самых болезненных смертях в жизни

Помер близький мені друг, 12 років ми були разом, у хорі співали. Він пішов з життя за власним бажанням – стрибнув з моста. Друга смерть – це брат Василь. Він мучився довго від онкології, лімфома крові. Ці дві втрати мають болюче місце у моєму житті.

Фото в тексте: пресс-служба канала СТБ

Предыдущий пост
Нина Матвиенко
Нина Матвиенко ошеломила заявлением, что разошлась с мужем
Следующий пост
Светлана Лобода
Светлана Лобода вспомнила о тайной любви, которую не вернуть

Новости партнёров

Fresh

Астрология

Таро гороскоп на май 2024 года: что ждет вашего знака Зодиака

Что ожидает в финансах, в любовной сфере одинокой и людей, находящихся в отношениях и совет карт, на май 2024 года для каждого знака Зодиака.
Психология

Путь к самодостаточности: формирование самоуважения и границ у девочек

Как научить девочек уважать себя и строить собственные границы?
Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.