Олена Кравець розповіла, як у непростий для всієї країни час підтримує Президента України

Олена Кравець
Акторка Олена Кравець розповіла, як зараз спілкується із Володимиром Зеленським.

В ефірі YouTube-каналу телеканалу «Україна» акторка та ведуча Олена Кравець зізналася, чи спілкується з Зеленським під час війни.

Він для мене Президент. Але він людина дуже близька мені. І я, звичайно, його підтримувала. Він дуже коротко відповідає, але я так вдячна йому за ці відповіді. І я намагаюся надсилати йому різні меми. Тобто трошки гумору. І я знаю, як він зустрічав будь-які кризи у житті компанії, просто у житті. Я його знаю. Інакше не могло бути. І я неймовірно пишаюся і ним, і Оленою, і всією його сім’єю

- говорить Кравець.

Олена Кравець

Олена розповіла, що не вірила до останнього у те, що почнеться війна. І тому не виїжджала з дітьми з Києва. А 23-го лютого була на допремʼєрному показі фільму з донькою, яка, до речі, на наступного дня планувала святкувати 19-тий день народження.

Я повернула доньку додому, вона мешкає окремо. І наступного дня в неї був день народження. І ми планували, як зустрінемось. Я приїхала така втомлена, що просто завалилася спати. Але десь о 3 ночі прийшли діти до мене у кімнату, і о 5 ранку мене просто підірвало з ліжка від дуже гучного вибуху. І все. Ти в той момент розумієш, що це не салют, що це не якийсь там взрив десь на виробництві. Що це все, що це воно. І далі все як в тумані, бо паніка, збирання речей хаотичне. І дуже зосереджений чоловік. Він просто казав, що робити: «Одягай дітей. Виходимо. Чекайте мене. Візьми це. Вікна зачинити». Він був дуже якийсь системний. А я була розібрана на шматки, була в такому ступорі, що я не розуміла взагалі, що відбувається, і постійно плакала. Потім ми заїхали за донькою. Отакий день народження в неї був

- поділилася подробицями першого дня війни Олена.

Предыдущий пост
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна розповіла про роль Світлани Лободи у процесі евакуації людей із гарячих точок
Следующий пост
Даніель Салем
Ведучий Даніель Салем розповів, як потрапив під обстріл окупантів

Новости партнёров

Fresh

Lifestyle

ТОП-9 подарков для мамы в День матери, которые скажут больше, чем слова

Наши идеи помогут вам создать незабываемый День матери.
Шоубиз

Даша Квіткова та Назар Задніпровський озвучили героїв сімейної пригоди «Уявні друзі»

Яскрава історія розповідає про дівчинку на ім’я Бі, яка виявляє, що може бачити Уявних Друзів – фантастичних істот, яких кожна людина коли-небудь вигадувала.
Lifestyle

Благодійне родинне свято «День щасливої матусі»

11 травня о 12:00, напередодні Дня матері, ТЦ GORODOK GALLERY запрошує мам та їх діток на неймовірне свято «День щасливої матусі».