Даша Астаф’єва стала волонтером - мішками чистить картоплю

Даша Астаф’єва
Співачка Даша Астаф’єва зізналась, що мотивує її знову і знову мішками чистити картоплю та як вона оцінює своїх колег, які продовжують давати концерти і писати пісні.

Популярна співачка Даша Астаф’єва чи не щодня у соціальних мережах ділиться світлинами про те, як вона допомагає бійцям, записує мотивуючі відео та звернення на підтримку українців. І хоча сьогодні зірці не до сцени, вона впевнена – артисти, які готові співати для народу, мають це робити незважаючи ні на що.

Ніхто не був готовий до війни. Хтось знав, хтось здогадувався, але готовим ніхто не був. Зараз дуже важливо розуміти одне – кожен має займатись тим, чим він може! Більше того, як би то смішно не звучало, слід отримувати задоволення, від того, що ви робите! Я чищу ту картоплю так, що шкірки летять по всій кухні, але роблю то з таким задоволенням, навіть часу не помічаю!

– поділилась Даша.

Даша Астаф’єва

Зірка готова робити це знову і знову, Даша навіть не відчуває втоми, адже робить це з любов’ю і від щирого серця.

Я проговорюю собі, що це все для коханого. Уявляю, що це треба зробити дуже швидко і від душі, як великий сюрприз. Цікаво те, що втоми я не відчуваю, але днями, наприклад, сіла чистити і зрозуміла, що мішок, який це вчора був нормою, сьогодні здається чимось космічним. А в нас працює реабілітолог, вона звернула увагу на мої руки і сказала, що треба зробити паузу, адже це велике навантаження на суглоби

– коментує Астаф’єва.

 

Даша Астаф’єва

Навіть відпочиваючи від чищення картоплі, Даша Астаф’єва знаходить собі інші не менш важливі справи – допомагає тваринам і притулкам, а також літнім людям їжею та коштами.

Предыдущий пост
Оля Полякова
Оля Полякова емоційно виконала гімн України на футбольному матчі в Афінах
Следующий пост
Макс Барських
Це буде всесвітній хіт: Макс Барських анонсувах вихід нового треку на підтримку ЗСУ

Новости партнёров

Fresh

Астрология

Таро гороскоп на май 2024 года: что ждет вашего знака Зодиака

Что ожидает в финансах, в любовной сфере одинокой и людей, находящихся в отношениях и совет карт, на май 2024 года для каждого знака Зодиака.
Психология

Путь к самодостаточности: формирование самоуважения и границ у девочек

Как научить девочек уважать себя и строить собственные границы?
Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.