Олексій Суханов, Олена Кот та Володимир Остапчук стали ведучими нового шоу «Вечір з Україною»

Олексій Суханов, Олена Кот та Володимир Остапчук
У понеділок, 16 травня, о 19:00 у прямому ефірі відбудеться прем’єра соціального шоу про актуальні події дня «Вечір з Україною», яке канал «Україна» транслюватиме на «Індиго TV».

Ведучими нового проєкту «Вечір з Україною» стануть улюбленці глядачів Олексій Суханов, Олена Кот та Володимир Остапчук. Щовечора з понеділка по п’ятницю разом з ними глядачі каналу «Україна» зможуть легко, спокійно й відверто обговорити головні новини дня, дізнатися важливу, цікаву та корисну для них інформацію, отримати емоційну підтримку, поспілкуватися з гостями студії.

Сьогодні в нас за плечами багато днів боротьби і попереду – тривалий шлях до Перемоги. А так хочеться наприкінці кожного важкого дня поставити нехай маленьку, але переможну крапку, яка б допомагала відновитись, підтримувала нас, робила сильнішими. Ось такою «крапкою дня» команда каналу «Україна» задумала шоу «Вечір з Україною». Тут ми розповімо про найважливіше, поділимось історіями стійкості, заспокоїмо і навіть посміємося, та головне – через довірливу розмову з глядачами зміцнюватимемо впевненість, що ми унікальний народ, який може здолати все

– розповідає директорка каналу «Україна» Вікторія Корогод.

Ведучі «Вечора з Україною» та їхні гості ділитимуться власними думками, переживаннями, враженнями від дня, що минув. Гості шоу приходитимуть до студії або підключатимуться через відео-зв’язок. Серед них будуть звичайні громадяни, досвід яких сьогодні важливий для всієї країни, волонтери, громадські активісти, українські зірки. Модеруватиме діалог ведучий улюбленого соціального ток-шоу країни «Говорить Україна» Олексій Суханов. Також Олексій поділиться вражаючими історіями людей на війні, розповість про народних героїв, кожен з яких на своєму фронті робить усе для перемоги.

Війна зірвала маски, показавши «who is who»! Ніколи за свої 48 років я не бачив навколо себе так багато Героїв нашого часу, а вони були завжди: за мирних часів, непомітно виконуючи свою роботу, і не зламались, не зрадили вже під час війни! Щовечора, підбиваючи підсумки дня і роблячи прогнози на завтра, ми будемо знайомитися з ними, розповідати про них! Кожен день війни – це вже історія нашої незалежної, європейської України. І у неї є конкретні Обличчя і Долі! То давайте разом знайомитися одне з одним!

– коментує Олексій Суханов.

Ведуча соціально-публіцистичного проєкту «Головна тема» Олена Кот обиратиме найважливіші теми, ретельно вивчатиме причини та наслідки подій дня, збиратиме ексклюзивні кадри, гострі заяви та реакції лідерів думок і соціальних мереж, шукатиме найдрібніші, але важливі деталі подій. На думку, ведучої, від того, як ми закінчимо день, залежить наше «завтра», тож «Вечір з Україною» – чудова нагода покращити свій настрій.

Запрошую вас на вечірню каву або чай (кому що до вподоби), щоб легко і приємно провести час в компанії улюблених друзів, щоб обговорити головні теми дня, пожартувати, надихнутись вражаючими історіями та зрозуміти, до чого нам усім готуватись завтра. Ексклюзивні кадри, герої дня, неймовірні емоції і гарантовано – віра в непереможну силу кожного з нас і всієї країни. Якщо комусь потрібне заспокійливе та адекватне розуміння ситуації, грамотні та експертні поради або просто добрий жарт чи влучна сатира – це точно до нас!

– звертається до глядачів ведуча каналу «Україна» Олена Кот.

Підніматиме настрій українців наприкінці дня незмінний оптиміст каналу «Україна» Володимир Остапчук. Телезірка готуватиме власний іронічно-сатиричний блок, аналізуватиме найяскравіші народні коментарі чи робитиме свій ТОП мемів у соціальних мережах. До того ж, він запрошуватиме до студії зірок, які підтримують країну в часи війни і роблять на волонтерському фронті несподівані для себе речі.

Ви просто не можете пропустити прем’єру нашого нового шоу, тому що в ньому рівень підтримки України і заспокійливого дорівнює 100-м Арсеновичам (вже така шкала існує, я порахував). Все, що потрібно знати наприкінці чергового дня нашої боротьби: головні актуальні теми, історії незламного Народу та наш фірмовий український гумор. І не забуваємо про мій улюблений ставочок шоубізнесу – якусь гарну зірочку я зможу виловити та запросити до нас у студію

– поділився Володимир Остапчук.

Глядачі також зможуть поділитися власними думками з приводу дня, що минає, та взяти участь в обговоренні на сторінках каналу «Україна» у соціальних мережах. А найбільш промовисті коментарі потраплять до ефіру.

Дивіться «Вечір з Україною» в ефірі «Індиго TV» та на YouTube каналу «Україна» щодня по будням о 19:00.

Предыдущий пост
Макс Барських
Макс Барських на Billboard MusicCon закликав світову спільноту не звикати до війни в Україні
Следующий пост
Володимир Остапчук
Володимир Остапчук назвав місця, де могло б пройти «Євробачення 2023»

Новости партнёров

Fresh

Астрология

Таро гороскоп на май 2024 года: что ждет вашего знака Зодиака

Что ожидает в финансах, в любовной сфере одинокой и людей, находящихся в отношениях и совет карт, на май 2024 года для каждого знака Зодиака.
Психология

Путь к самодостаточности: формирование самоуважения и границ у девочек

Как научить девочек уважать себя и строить собственные границы?
Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.