Що почитати на вихідних: 2 книжки від Олени Фроляк, що вчать цінувати життя

Олена Фроляк
Відома телеведуча, редакторка програми «Факти» на телеканалі ICTV Олена Фроляк назвала 2 книжки, що справили на неї сильне враження.

Телеведуча Олена Фроляк радить прочитати їх кожному, хто шукає для себе надихаючі історії для змін у власному житті. Світові бестселери допоможуть усвідомити, що ми живемо одне-єдине життя, і не варто витрачати його марно.

«Щиголь» – світовий нетиповий бестселер сучасної письменниці Донни Тартт

Роман читається на одному подиху, тому не дивно, що його видано вже 45 мовами, а у списку 100 видатних книжок за версією The New York Times він посідає 1-ше місце. Це глибокий роман про дорослішання, дружбу, любов, мистецтво, вибір.

Отямившись після вибуху в музеї, тринадцятирічний Тео ще не розуміє, що там, під уламками, залишилися його матір і його дитинство. Пробираючись до виходу, повз каміння та тіла, він підбирає безцінну картину фламандського майстра, яку так любила його мати. Дивний старий, вмираючи, віддає йому свого персня та просить винести картину звідси... Тео буде кидати із родини в родину, із Нью-Йорка до Амстердама, із глибин відчаю до ейфорії. Викрадений «Щиголь» стане його прокляттям та надією на порятунок...

«Драбина Якова» - книга-пазл, що захоплює з першої сторінки

Тут переплетені історія та вигадка, а сюжет ґрунтується на листах бабусі та дідуся самої авторки. Їх розлучила радянська влада, відправивши молодого чоловіка на каторгу. І лише зараз КДБ дало дозвіл на розкриття архівів колишніх полонених. Історія кількох поколінь однієї родини тісно переплітається з сучасністю, де живе представник нового «коліна» сім’ї Осецьких – молода театралка Нора. З дідусем вона бачилась лише раз, але ця зустріч ожила в пам’яті, коли дівчина дізналась про трагічну історію свого роду.

Хай вас не вводить в оману складність оповіді: наприкінці ви зрозумієте особливу філософію книги. Адже драбину долають щабель за щаблем.

Роман-притча відомої письменниці родом із Башкирії входить до списку обовʼязкових до прочитань книжок.

Предыдущий пост
Холостяк 12
«Холостяк 12»: смотреть онлайн 2-й выпуск от 04.11.2022
Следующий пост
Елена-Кристина Лебедь
Елена-Кристина Лебедь рассказала о родном Херсоне: «Жду тебя на первое свидание после долгой разлуки»

Новости партнёров

Fresh

Психология

Путь к самодостаточности: формирование самоуважения и границ у девочек

Как научить девочек уважать себя и строить собственные границы?
Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.
Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна