Підтримувати дитячу психіку під час війни: на Київстар ТБ стартувало продовження мультсеріалу «Вулиця Сезам»

Вулиця Сезам
P
На платформі кіно та телебачення «Київстар ТБ» з’явився новий сезон анімаційного проєкту «Вулиця Сезам», який покликаний допомогти дітям впоратися з викликами великої війни.

За останній рік в Україні зростає усвідомлення важливості ментального здоров'я людини для сприйняття себе, успішної соціальної адаптації та гідної якості життя. Формування психічного здоров'я починається у дитинстві, тому особливе занепокоєння сьогодні, в умовах війни, викликає становище дітей та їх психологічний стан.

Діти, які пережили психотравматичну подію, часто не бачать життєвої перспективи та втрачають інтерес до занять, які раніше їх цікавили. Подія, що відбулася, може стати причиною для паузи їх особистісного розвитку.

Саме для того, щоб вберегти дітей від негативних наслідків війни, за ініціативою першої леді Олени Зеленської була створена Всеукраїнська програма ментального здоров’я. Її мета – навчати дітей здоровому способу життя й навичкам безбарʼєрного спілкування.

Нещодавно до цієї програми доєдналися виробники шоу «Sesame Workshop», які в рамках свого освітнього анімаційного мультсеріалу «Вулиця Сезам» розробили 5 епізодів спеціально для українських дітей.

Переглянути «Вулиця Сезам» можна на  платформі кіно та телебачення «Київстар ТБ», а також в ефірі каналу Плюс Плюс (щодня о 12.30).

Контент «Вулиці Сезам» доступний кожному, хто завантажить додаток Київстар ТБ безкоштовно. Сама ж платформа доступна абонентам всіх мобільних операторів. А переглядати контент можна з 5 девайсів: телевізору, смартфону, приставки, ноутбуку, планшету. 

До розробки спеціальних епізодів «Вулиці Сезам» автори шоу підійшли з високою відповідальністю. Вони провели окреме дослідження з українськими батьками та освітянами. Сценарій, персонажі та навіть гама кольорів для створення мультфільму розроблена професійними мультиплікаторами спільно з психологами та іншими фахівцями з розвитку дитини. А тому, результат їхньої кропіткої роботи несе в собі лише позитивний вплив на дитячу психіку та інтелектуальний розвиток.

Вулиця Сезам

Завдяки старанням спеціалістів були створенні серії, в яких діти у розважальній формі дізнаються:

  • як продовжувати навчання в умовах війни;
  • як впоратись з великими змінами;
  • як долати травму внаслідок конфлікту чи кризи;
  • як справитись з відчуттям, коли ти далеко від дому;
  • як пишатись собою попри все.

Мультсеріал «Вулиця Сезам» сприятливо впливає на розвиток та навчання, тому що дитина сама зацікавлена в цьому процесі, а значить, вона не пручається їй, а весь процес навчання відбувається під впливом сприятливих емоцій.

Важливо! Новий сезон мультсеріалу «Вулиця Сезам» дубльований українською мовою та максимально адаптований для дошкільнят. Творці освітньої програми радять дивитися його як дітям, так і дітям разом із дорослими.

Вулиця Сезам

Загалом, українською мовою дубльовано 140 епізодів мультсеріалу по 4-х освітніх напрямках:

  • Математичні пригоди. 38 пʼятихвилинних епізодів, у яких математичні знання формуються через пісні, інтерактивні ігри та приколи.
  • Дослідники великих почуттів. 38 пʼятихвилинних епізодів, де дітей вчать, як розпізнавати та що робити зі страхом, сумом, розчаруванням, заздрістю тощо.
  • Коло турботливих друзів. Кожен з 38 пʼятихвилинних епізодів надає практичні скіли щодо самовираження, безпеки, здоровʼя та гігієни.
  • Давай дізнаємося! 26 пʼятихвилинних епізодів, які відкривають маленьким глядачам великий світ науки та експериментів.

Окрім «Вулиця Сезам» на платформі Київстар ТБ у вільному доступі є понад 10 000 годин освітнього контенту на різний вік. Завдяки цим проєктам діти зможуть вивчати іноземні мови, розвивати навички цифрової освіти, медіаграмотності, літератури, дизайну тощо.

Також на Київстар ТБ є велика бібліотека з контентом студії Disney. Всі продукти доступні в професійній українській озвучці, а більшість також мають оригінальну аудіодоріжку англійською мовою. А щоб батьки не переживали, чи не подивиться малеча раптом дорослі фільми чи травмуючі новини, на платформі є функція «Дитячий профіль» з контентом, що розроблений виключно для дітей віком до 8 років.

Предыдущий пост
мінісеріал Табун
Химическое оружие и правление Черчилля: 7 интересных фактов о новом шпионском минисериале «Табун»
Следующий пост
Даша Кубик
«Пишут много негативных комментариев»: Даша Кубик – о хейтерах в сети

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«Они рассказывали самое болезненное, а потом начинали веселый квиз»: как искали 100 украинцев для квиз-шоу «Поле»

Украинская кастинг-группа имела меньше двух месяцев на отбор 100 украинцев из всех желающих сняться в проекте «Поле».
Шоубиз

Правда ли, что умер король Великобритании Чарльз III?

Информацию о смерти короля Чарльза III опровергли.
Психология

Упражнение для заземления от психолога: 9 минут, чтобы снять стресс

Уже больше двух лет украинцы живут в постоянном стрессе, влияющем на качество нашей жизни.
Астрология

Китайский гороскоп на неделю с 18 по 24 марта 2024 года: что ждет ваш знак Зодиака

Откройте для себя тайны будущего с нашим подробным ежедневным китайским гороскопом для недели с 18 по 24 марта 2024 года.