3 фрукти, які можна їсти на дієті

фрукти
Сидиш на дієті, але вага залишається на місці? Можливо, у всьому винні фрукти, які ти вживаєш у необмежених кількостях.

Ніхто не буде сперечатися, що фрукти забезпечують наш організм корисними мінеральними речовинами та вітамінами. Однак деякі фрукти містять занадто багато цукру, який не сприяє схуднення. Коли ти вживаєш фрукти для схуднення, важливо, щоб калорії були збалансовані. Це означає, що ти не споживаєш більше калорій, аніж спалюєш. Для зниження ваги важливо вживати фрукти замість висококалорійних закусок. Рекомендується керуватися таким принципом: щоденний прийом, незалежно від того, чи перебуваєш на дієті чи ні, двох, жменею фруктів гарантовано наситить організм і збалансує кількість вітамінів та елементів.

Фрукти, які можна їсти на різних дієтах

  • Апельсин

У 100 г цього цитрусового всього 36 калорій. Апельсин не тільки дає відчуття ситості, але й забезпечує організм корисними вітамінами та мінеральними речовинами. Однак не варто зловживати цитрусовими – це може негативно позначитися на печінці та стані кишківника.

  • Грейпфрут

Цей фрукт дієтологи рекомендують їсти під час дієти - він містить у собі всього 42 калорії на 100 грамів. Грейпфрут не спалить жир, але точно наситить організм кальцієм, калієм та магнієм. Крім цього, він багатий на антиоксиданти.

Грейпфрут

  • Яблоко

Ці фрукти є вірним супутником будь-кого, хто худне. Але є одна умова - вибирай лише зелені яблука кислих сортів, оскільки в них менше цукру, ніж у червоних. Калорійність такого яблука складає 40-47 калорій на 100 грамів.

Які фрукти не варто їсти на дієті?

А ось цих фруктів варто уникати зовсім або є в строго обмеженій кількості. Так, у 100 грамах усіма улюблених бананів є 90 калорій. Попри свої численні корисні властивості, банани повільно перетравлюються та збільшують в'язкість крові. Людям, які дотримуються дієти – їх їсти не рекомендується. У виноградних ягодах занадто багато цукру, а авокадо, хоч і вважається джерелом корисних жирів, містить у собі цілих 160 калорій на 100 грамів.

Перш, ніж з'їсти той чи інший фрукт, зверни увагу на його калорійність і вміст цукру.

Попередній пост
Як пофарбувати яйця на Великдень
Як пофарбувати яйця на Великдень без шкоди для здоров'я: ТОП-6 способів
Наступний пост
рецепти глазурі для паски
ТОП-7 найкращих рецептів глазурі для пасок

Новини партнерів

Fresh

Астрологія

Таро гороскоп на травень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Що чекає у фінансах, у любовній сфері самотній та людей, котрі знаходяться у стосунках та порада карт, на травень для кожного знака Зодіаку.
Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.