Як їсти солодке і не гладшати: 7 ефективних порад ласунці до весни

Як їсти солодке і не гладшати
Як схуднути, якщо ти ласунка, і всі розповіді дієтологів про те, що найпростіший спосіб позбутися зайвої ваги - відмовитися від солодкого - тобі ножем по серцю. І дуже злить ще. Рука одразу тягнеться до шоколаду. Гаразд, бери та їж. За правилами.

Майже всі дієти для схуднення виключають солодке. Але, на щастя, є багато дієтологів, які є супротивником дієт у самому принципі та знають, як швидко схуднути без мук. До речі, доведено, що так сильно хочеться солодкого саме через постійні обмеження, які організм відчуває під час дієт. Отже, якщо ти хочеш їсти солодке і не гладшати...

Ніколи не їж цукерку перед сном

Згодна, це чудово! Маленька шоколадка під подушкою в готелі, цукерка для солодких снів, коли ти вже в ліжку. Але просто запам'ятай, що немає нічого гіршого для твоєї фігури та зовнішності. Це не тільки жир, але поганий стан шкіри та зубів. А ще шоколад збуджує і радує нервову систему, так що заснеш ти не скоро або не міцно.

Спали все у спортзалі

Ну ось ... З'їла ти 2 цукерки, сидячи за робочим столом. Ідеш у спортзал після роботи та тобі там на вибір: доріжка, велотрек, орбітрек, степ... Загалом, спалюй. Можливо, наступного разу з'їси лише одну цукерку.

Відмовся від жорстких дієт

При низькокалорійному харчуванні організм відчуває гостру нестачу енергії. Ось і подає сигнали у мозок про це. Швидкі вуглеводи, що містяться в солодких десертах, дозволяють виснаженому організму миттєво підняти рівень глюкози в крові та швидко отримати порцію енергії. Ось чому так хочеться солодкого під час дієти. Почнеш харчуватися нормально, збагатиш свій раціон складними вуглеводами, білком та вітамінами та ти, звичайно, не розлюбиш солодкий, але зможеш контролювати час та кількість його споживання.

девушка и сладкое

Не їж десерт

Ти можеш з'їсти солодке на ланч або у крайньому разі на обід. Багато дієтологів стверджують, що потрібно задовольнити себе до 12.00, є ті, хто вважають, що і до 16.00 ще ок. Але це не повинен бути десерт після їжі. Тільки як окрема страва. Ось невеликий шматочок торта чи тістечко на обід. З'їсти ж десерт після обіду або (не дай Боже) вечері, значить, підписати вирок своєї талії. Точніше її відсутності.

Пий м'ятний чай

М'ята допомагає впоратися із запорами та очистити кишківник, нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту, вона опосередковано сприяє процесу схуднення. Вважається, що якщо вдихати аромат ефірної олії м'яти протягом дня, сигнал про насичення надійде в мозок швидше, ніж зазвичай, і ти з'їси на 25% менше... тортика чи шоколаду. Тож готуй собі. Замість капучино.

Приймай хром

Непереборний потяг до солодкого пов'язаний з гострою нестачею в організмі хрому. Тому іноді бажання поїсти чогось солоденького виникає навіть у тих, хто не сидить на дієті. Виключи дефіцит хрому (продається в аптеці). Тоді тобі буде достатньо кількох шматочків чорного шоколаду, а не й цілої плитки мало (як зараз).

Як відомо, солодке – заміна позитивним емоціям, що особливо тішить під час стресу. Тож у цьому напрямі попрацюй теж. Пам'ятай, що вся твоя напруга та нерви лише позбавляють тебе можливості розв'язувати проблему, а також не залишають шансу Всесвіту допомогти тобі. Як тільки ти навчишся розслаблятися (а потрібно просто захотіти цього по-справжньому і продихати або помедитувати), відразу зросте потенціал і твій, і Всесвіту. Життя почне змінюватися на краще і без великої кількості тортиків з кремом;). До речі, хром допоможе не лише не тягнутися до шоколадки, та й розслабитися.

выпечка

Грамотно підбирай десерти

Список відомий усім: мед, сухофрукти, зефір, чорний шоколад, мармелад, желе та пудинги, сорбети із натурального соку. Головне – у міру. А що таке це "у міру"? За один раз можна з'їсти не більше 100-150 ккал у вигляді солодощів. І такий бенкет ти можеш влаштувати щодня.

Приблизно 100 ккал міститься в:

  • 1 шоколадній цукерці;
  • 2 карамельках;
  • 1 шт. пастилі чи зефіру без шоколаду;
  • 1 вафлі;
  • 2 шт. здобного печива;
  • половинці глазурованого сирку;
  • половинці банана;
  • 4 шт. сушених фініків;
  • 6 шт. кураги або чорносливу;
  • 4 волоських горіхах;
  • 10 горіхах кеш'ю (не смажених та несолоних).

Як варіант - кілька разів на тиждень можна побалувати себе бананово-молоним коктейлем. Це краще, ніж морозиво.

Фото у тексті: Depositphotos.com

Попередній пост
паста
Як їсти макарони та не гладшати: 5 порад фанатці пасти
Наступний пост
дівчина їсть картоплю
Як їсти картоплю, щоб не погладшати: ТОП-5 простих способів

Новини партнерів

Fresh

Астрологія

Таро гороскоп на травень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Що чекає у фінансах, у любовній сфері самотній та людей, котрі знаходяться у стосунках та порада карт, на травень для кожного знака Зодіаку.
Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.