Чим перекусити та не погладшати: 7 корисних ідей

перекус
Будь-який дієтолог скаже, що морити організм голодом не можна, адже це обернеться на шкоду не лише боротьбі з вагою, а й твоєму здоров'ю загалом. І справді, у перекусах немає нічого поганого, головне лише вибирати правильні продукти.

Часто перекус асоціюється у нас із чаєм та печивом, бутербродом чи чіпсами. Зрозуміло, регулярне споживання цих продуктів – правильний шлях до зайвих кілограмів. Але виявляється, перекусити можна і без шкоди для організму, до того ж смачно і корисно.

Натуральний йогурт

Склянка знежиреного натурального йогурту і свіжа полуниця – таким перекусом можна харчуватися цілий день безперервно! Як варіант – заміни йогурт склянкою кефіру.

Вівсянка

Стара добра вівсянка так і залишається у списках кращих дієтичних продуктів, яка гарна як на сніданок і на обід, так і як полудень. Крапля меду та щіпка кориці – і відмінна закуска готова.

Овсянка

Сухофрукти та горіхи

Курага, родзинки, волоські горіхи або мигдаль – це простий та корисний замінник не тільки печива для твого чаювання, а й цукру.

Зелений чай

Чашка зеленого чаю може надовго усунути голод.

Яблука

Що може бути краще за яблука? Їх можна додати і в знежирений йогурт, і сир, і в мюслі. А ще це чудовий самостійний «полуденок». Їх можна натерти на тертці, додати краплю меду – то яблука краще засвояться, та й почуття голоду пропаде на довше.

Яблоки

Смузі чи овочеві супи

А ось і найкращий спосіб отримати щоденну норму овочів та фруктів – ніжний смузі чи невелика тарілка овочевого крем-супу. До смузі можна додати такі калорійні інгредієнти як банан або авокадо – і заряд енергії гарантований.

Фруктове пюре

Принцип схожий з попереднім пунктом, тільки трохи солодший. Заздалегідь перемішай у блендері розм'якшені в олії фрукти – ось проста ідея солодкої фруктової закуски.

Попередній пост
вода з лимоном
8 причин почати свій ранок зі склянки води з лимоном
Наступний пост
користь чорносливу
Чому чорнослив треба їсти, навіть якщо він тобі не подобається

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.
Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна