Як правильно перекушувати: 6 простих правил схуднення

перекус схуднути зайва вага
Як позбутися зайвої ваги, якщо постійно хочеться їсти. Особливо з початком холодів... Все просто, річ у снеках! Дізнайся більше про здорові перекуси і тоді ти зможеш швидко схуднути!

Не в силах утриматися і перекушуєш між прийомами їжі? При цьому мрієш про те, як швидко схуднути. Не проблема! Головне – роби це за графіком та вибирай здорову палітру снеків. Про все це розповість дієтолог Наталія Самойленко.

Твій денний раціон повинен складатися з п'яти прийомів їжі: трьох основних та двох перекусів. Правильне перекушування – користь для фігури!

Трьох законних прийомів їжі іноді буває дуже мало і, заглушуючи голод, ми часто абсолютно безконтрольно вгамовуємо апетит. Твоя постать не постраждає і ти зможеш схуднути, якщо правильно.

Снідай через півгодини після пробудження – разом із рівнем цукру у крові підніметься і життєвий тонус. Найкраща ранкова їжа - це каша, вона запустить обмінні процеси та травну систему. Щоб уникнути пересичення, міксуй: один день - каша, на другий - її білкова альтернатива - омлет і тост.

Ранковий перекус. Фрукти поживні та багаті на антиоксиданти. Такий перекус буде особливо доречним, якщо ти багато часу проводиш за комп'ютером. Це допоможе позбавитися почуття голоду і схуднути.

перекус

Обід плануй за п'ять годин після сніданку. У тебе був ранковий перекус, а отже, шлунок особливо навантажувати не слід. Підійде салат із куркою чи рибою.

Денний перекус. Час з'їсти щось поживне – наприклад, поласувати знежиреним йогуртом або з'їсти жменю горіхів.

Вечеря у твоєму графіку – через три години після останнього перекушування. У вечірньому меню мають бути страви, багаті на вуглеводи, білки та клітковину. Тоді буде легше позбутися зайвої ваги.

Вечірній перекус. Якщо після вечері з'явився сильний голод, з'їж тост із цільнозернового хліба, ложку сиру або випий склянку кефіру. Це чудовий спосіб і наситити організм, і схуднути!

перекус

Попередній пост
Біль під час сексу
Чому боляче займатися сексом
Наступний пост
осінь бадьорість
5 здорових способів підбадьоритися восени, якщо постійно хочеться спати

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.
Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна