10 продуктів, які можна їсти після 6 вечора

нічний дожор
Наїдатися на ніч - шкідливо і для самопочуття, і для постаті. Але якщо дуже хочеться, то можна. Але не всі, а лише деякі продукти.

Найшкідливіше на ніч їсти швидкі вуглеводи: фрукти, цукор, мед. І, звісно, жирні продукти: сир, свинину. А от багаті клітковиною та корисними вуглеводами, а також високобілкові продукти, фігурі не зашкодять.

Річкова риба

У морській рибі багато жиру, ось річкова - нежирна і майже повністю складається з одного лише білка, який на ніч зовсім не заборонено.

Кефір

Склянка кефіру жирністю до 2.5% — один із найкращих вечірніх перекусів. Він запустить роботу шлунка і прискорить обмін речовин, ти чудово виспишся і прокинешся без тяжкості в животі.

девушка ест Кефир

Ягоди

Ягоди мають високу кількість клітковини при малій кількості вуглеводів. Звертай увагу особливо на сині ягоди: смородину, ожину, чорницю, лохину.

Лаваш

Якщо дуже хочеться хліба на ніч і життя без нього не миле, зверни увагу на лаваш. У ньому немає дріжджів, тому він у десятки разів корисніший для фігури, ніж звичайний дріжджовий хліб. Але не перестарайся! У ньому досить простих вуглеводів.

Куряча грудка

Улюблена їжа кожного спортсмена та фітнес-тренера. Це не випадково. Максимум білка, мінімум жиру, і немає вуглеводів. Курячі грудки можна їсти в будь-який час доби та не побоюватися наслідків.

Куриная грудка на тарелке

Баклажан

Найменш калорійний овоч і при цьому найбільш корисний. А ще смачний! Запечи його в духовці на вечерю з травами та не переживай за цифру на терезах.

Помідор

Соковитий, свіжий, смачний. Томат - джерело вітамінів і клітковини при низькій калорійності. Ідеальний перекус на ніч. До речі, можеш запекти його з баклажаном!

Гриби

Гриби майже повністю складаються з білка, причому зовсім некалорійні. Вони ніяк не впливають на вагу, тому їсти їх можна будь-коли, навіть перед сном.

разные виды грибов

Грейпфрут

Цей цитрусовий вважається найкориснішим у питаннях схуднення. Ще б пак: він сприяє спалюванню жиру і містить мінімум калорій і цукру.

Сир

Високобілковий продукт, який можна їсти й просто так, і додати до страви. Вибирай сир, жирністю до 5% і не відчувай жодних докорів совісті, перекушуючи їм на ніч.

Попередній пост
як правильно качати прес
Як правильно качати прес: 7 головних правил
Наступний пост
яєчка
Детальне меню яєчної дієти на 7 днів

Новини партнерів

Fresh

Астрологія

Таро гороскоп на травень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Що чекає у фінансах, у любовній сфері самотній та людей, котрі знаходяться у стосунках та порада карт, на травень для кожного знака Зодіаку.
Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.