Дієта «Драбинка»: як втратити 8 кілограмів лише за 5 днів

Дієта «Драбинка»
Якщо є потреба терміново схуднути, використовуй дієту «Драбинка». Крокуючи її «сходинками», ти скинеш близько 8 кг за 5 днів.

Швидке схуднення - не найкращий спосіб розлучитися з надмірною вагою. Але трапляються випадки, коли дуже хочеться виглядати на всі 100%! Тоді тобі стане в пригоді дієта «Драбинка».

Щодня «Драбинка» – це добре продуманий щабель, що веде до стрункості. Всі етапи дієти тісно взаємопов'язані та підпорядковані одній спільній меті – за п'ять днів зробити фігуру підтягнутою і не втратити при цьому здоров'я.

Підіймаючись вгору по цій «драбинці», ти не тільки схуднеш, але й позбавишся токсинів, налагодиш травлення. Порадитися з лікарем перед таким екстреним схудненням буде не зайвим.

Щаблі дієти «Драбинка»

Намалюй свою драбинку на папері та на кожній пройденій сходинці роби запис досягнутого.

  • Перший день дієти «Драбинка» - очищувальний та підготовчий

Звільняємося від шлаків та токсинів. Допоможуть у цьому яблучний пектин та активоване вугілля.

Пектини посилюють метаболізм, знижують апетит і очищають кишківник - це чудова підготовка до подальшого схуднення. А активоване вугілля працює як абсорбент – воно припиняє процеси гниття та бродіння, прискорює евакуацію з кишківника отруйних речовин.

Але робота сорбенту неможлива без рідини, тому протягом доби важливо випивати від 1 л води. Втрата ваги першого дня складе близько 2 кг.

  • Другий день дієти «Драбинка» - відновлювальний

Після очищення кишківника потрібно подбати про відновлення його мікрофлори – це запорука хорошої роботи всього шлунково-кишкового тракту. Твої помічники другого дня – кисломолочні продукти.

Простокваша, кефір, йогурт, сир збільшують кількість корисних біфідобактерій, покращують травлення, нормалізують всмоктування ворсистих стінок кишківника. Оскільки вчора ти очистила організм, то користі від продуктів буде ще більше. Але при цьому вся кисломолочка має бути натуральною, без підсолоджувачів! Втрата ваги цього дня – близько 2 кг.

девушка пьет кефир

  • Третій день дієти «Драбинка» - енергетичний

Перші два дні були досить аскетичними, тому зараз тобі потрібно відновити свої сили та наповнити організм енергією. Річ у тому, що в цей період запас глікогену в печінці виснажений - через це вага йде не так швидко. Заповнити запаси глікогену під силу продуктам, багатим на глюкозу.

Тому на третій день до раціону вводяться каші (гречана, рисова, кукурудзяна), зварені на воді (у невеликих кількостях).

  • Четвертий день дієти «Драбинка» - будівельний

На цьому етапі організм, як правило, знаходиться в шоковому стані та потребує екстреної підтримки. Вже три дні ми обмежували його в харчуванні, через що змінюється склад крові та уповільнюються усі життєві процеси. Щоб струснути організм, потрібний білок. Його ідеальні постачальники – дієтичне м'ясо індички та курки.

У тваринному білку міститься найкраще поєднання корисних речовин, які підходять для будівництва нових клітин організму. Втрата ваги цьому етапі досягає 1,3 кг.

Дієтичне м'ясо курки та індички - ідеальне джерело тваринного білка, необхідного для побудови всіх клітин нашого організму.

  • П'ятий день дієти «Драбинка» - жироспалювальний

Це завершальний день дієти «Драбинка», коли необхідно зробити останній та рішучий удар по жирових накопиченнях. Для цього використовуватимемо продукти, на засвоєння яких потрібні додаткові калорії. До цієї категорії належать овочі (особливо селера) та фрукти, багаті на клітковину, а також вівсянка, що містить багато харчових волокон. Всі ці продукти бідні на калорії, але довго перетравлюються організмом. Втрата ваги на п'ятий день досягає 2,5 кг.

девушка готовит курицу

Дієта «Драбинка» меню на 5 днів

  • 1-й день дієти «Драбинка» – ступінь очищальна

Протягом дня прийми 5-6 таблеток активованого вугілля (по одній таблетці через кожні дві години). Дозволяється також з'їсти 1 кг яблук та випити 1 л чистої води.

  • 2-й день дієти «Драбинка» – ступінь відновлювальний

Протягом дня можна з'їсти 600 г нежирного сиру, випити 1 л нежирного кефіру та 1 л чистої води. У сир можна додати ваніль або м'яту - це приборкає апетит. Якщо не любиш кефір, заміни його будь-яким нежирним кисломолочним напоєм.

  • 3-й день дієти «Драбинка» – ступінь енергетичний

Протягом дня дозволяється з'їсти 200 г каші (рисової, гречаної, кукурудзяної), звареної на воді. А також випити 2 л компоту із сухофруктів (в остиглий компот додай 2 ст. л. меду), з'їсти 300 г темних родзинок або кілька фініків. Якщо не любиш мед, додай у компот фруктозу – не більше двох столових ложок.

  • 4-й день дієти «Драбинка» – ступінь будівельний

Протягом дня необхідно з'їсти 500 г дієтичного м'яса курки чи індички. М'ясо бажано вживати у вареному або тушкованому вигляді з додаванням зелені та солі. Пий чисту воду – 1 л.

  • 5-й день дієти «Драбинка» – ступінь жироспалювальний

У меню сьогодні – вівсянка на воді, 200 г (вага у сухому вигляді). А також овочі та фрукти у сирому вигляді – 1 кг. Можна їсти овочеві салати з додаванням оливкової олії.

Вихід із дієти «Драбинка»

Після завершення суворого плану харчування рекомендується перейти тільки на здорову їжу, обмежити споживання цукру та борошняних виробів, а краще зовсім від них відмовитись. Про фастфуд забудь, інакше ефект бумеранга не змусить себе чекати.

Попередній пост
прес
3 ліниві тренування для сексуального пресу
Наступний пост
кава чашки
Плюси та мінуси розчинної кави: пити чи не пити?

Новини партнерів

Fresh

Астрологія

Таро гороскоп на травень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Що чекає у фінансах, у любовній сфері самотній та людей, котрі знаходяться у стосунках та порада карт, на травень для кожного знака Зодіаку.
Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.