Чим замінити мучне: 4 корисних продукта

4 продукта, які замінять борошняне
Від борошняних виробів необхідно відмовитися в першу чергу, якщо ти хочеш схуднути. Чим замінити борошняне? Нумо розбиратись.

Коли дівчина вирішує сісти на дієту, організм з особливою пристрастю вимагає чогось борошняного. Адже варто з'їсти пиріжок, шматок торта або пирога, як настрій відразу ж починає підвищуватися. Правда?

Але, якщо хочеться скинути зайві кілограми, від класичних борошняних продуктів варто відмовитися. А щоб ця відмова не була надто важкою, заміни борошняне у своєму раціоні наступними продуктами.

Дієтичні хлібці

Ще одне хороше джерело корисних вуглеводів – дієтичні хлібці. Їх можна знайти у відділі із дієтичними товарами. Вони чудово замінять хліб у бутербродах і стануть основою першого перекушування. Крім того, вони легко замінюють класичні борошняні продукти.

Зверніть увагу, хлібці можна їсти в обмеженій кількості, оскільки, попри хороший склад, вони досить калорійні.

Диетические хлебцы

Легкі супи з картоплею

Деякі люди звикли їсти борошняне постійно: до чаю - бублики, до базової їжі – хліб, на сніданок – обов'язково бутерброди, у котлети – батон. Загалом, практично будь-який прийом їжі у звичному житті супроводжувався борошняними виробами. Чи це правильно? Звичайно, ні.

Потрібно розуміти, що відмова від борошняного в такому разі буде справжнім випробуванням і в переломний момент, поки організм не звикне жити без звичної їжі, у тебе буде справжня ломка. Щоб її уникнути, дієтологи радять їсти легкі супи з картоплею у складі. Спочатку такі супи можна готувати щодня, поступово знижуючи їх кількість до трьох на тиждень. Фахівці впевнені, через місяць ти зможеш легко обходитися без мучного.

Вся справа в тому, що суп, де є картопля, з легкістю «набиває шлунок», і він не проситиме додаткову порцію їжі у вигляді хліба.

Важливо: якщо на початку дієти тобі дуже складно, додай до супу здоровий бутерброд на основі хлібців.

Сухофрукти

Дуже часто, коли організм вимагає мучного, йому насправді потрібний цукор, щоб швидко його переробити та виробити енергію. Тому дієтологи радять у моменти, коли хочеться борошняного, їсти сухофрукти.

Сухофрукты

Це можуть бути родзинки, фініки, курага – неважливо. Головне, щоб смак приносив тобі задоволення. Як правило, вже через 10 хвилин після жмені сухофруктів, ти перестанеш марити тортом або здобною булочкою.

Макарони із твердих сортів пшениці

Ще одна часта причина, чому на дієті до запаморочення хочеться мучного - нестача вуглеводів. Дівчата часто зайво захоплюються обмеженнями в харчуванні, і тому майже повністю видаляють вуглеводи з раціону. Це, звичайно ж, докорінно неправильно. Адже вуглеводи дуже важливі для нормальної роботи організму.

Обов'язково додай у свій раціон макарони з твердих сортів пшениці, щоб тобі не хотілося булочок чи білого хліба. Зверніть увагу, що макаронні вироби найкраще їсти в парі з овочами у першій половині дня.

Попередній пост
Користь обліпихи
5 причин, чому потрібно включити обліпиху до свого раціону
Наступний пост
стрес
Як зняти стрес: найкращі види спорту для психологічної розрядки

Новини партнерів

Fresh

Астрологія

Таро гороскоп на травень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Що чекає у фінансах, у любовній сфері самотній та людей, котрі знаходяться у стосунках та порада карт, на травень для кожного знака Зодіаку.
Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.