5 причин, чому тобі необхідний зволожувач повітря цієї зими

зволожувач повітря
Якщо раніше ти не замислювалася про те, що таке зволожувач повітря і навіщо він тобі, то зараз, взимку, саме час його придбати. І ось чому.

У сучасних квартирах, особливо з настанням холодів, повітря всередині приміщення позбавляється необхідної вологи. Плюс до всього його сушать батареї та обігрівачі. Найправильніше рішення – зволожувач повітря!

Якщо виміряти вологість повітря у квартирі взимку в різних кімнатах, можна помітити, що вона в межах 25-30%. Але для комфортного проживання людини необхідно, щоб вологість була не менше 50%.

Від хандри та слабкості

Якщо вологість нижче 40%, часто люди можуть відчувати слабкість, почуття дискомфорту, відсутність сил та запаморочення. Багато хто звинувачує у прояві цих симптомів погоду, холод і завантаженість на роботі, але насправді причина зовсім в іншому – організму просто потрібна волога. Також зволожувач повітря можна використовувати для ароматерапії з оліями.

увлажнитель воздуха

Від пилу

Великий плюс зволожувача повітря ще й у тому, що деякі прилади – ті, які мають функцію іонізації, допоможуть очистити приміщення від пилу та мікроскопічного бруду.

Від алергії

Ще одна причина завести вдома зволожувач повітря – за рахунок очищення повітря він знижується ризик алергічних реакцій, бронхіальних та астматичних ускладнень.

увлажнитель воздуха

Для імунітету

Від сухого повітря, насамперед, страждають шкірні покриви, слизові оболонки очей та дихальних шляхів. Тому низька вологість може спровокувати зниження імунітету та підвищити ймовірність виникнення вірусних захворювань.

Для шкіри

Сухе повітря дуже шкідливе для нашої шкіри і може стати причиною швидкого старіння. Пересушена шкіра дуже піддатлива до виникнення зморшок. Тому якщо хочеш зберегти свою молодість – одного крему взимку малою.

Попередній пост
Як полюбити спорт
Як полюбити спорт раз і назавжди?
Наступний пост
смуток
Чому ми почуваємося погано взимку: 5 основних причин

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.
Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна