Заради вашої краси та здоров’я: iHerb приготував ексклюзивні знижки до дня народження магазину

iHerb
P
У вересні американському онлайн-магазину товарів для здоров’я та краси iHerb виповнюється 26 років!

Не кожен онлайн-магазин може похвалитися довірою покупців з усього світу та історією довжиною у 26 років. На даний час на сайті iHerb можна знайти більше ніж 30 000 товарів для здоров’я та краси, які допоможуть кожній жінці залишатися найпрекраснішими та найщасливішими щодня.

На сайті компанії можна знайти вітаміни, біодобавки, натуральну косметику, засоби для щоденної гігієни, органічні продукти харчування, спортивне харчування, товари для дітей, товари для тварин та безпечну побутову хімію від 1 600 відомих американських, європейскьких та корейських брендів.

знижки

Розкриємо таємницю: iHerb – такий іменинник, про якого мріє кожен: носом не крутить, подароване до магазинів не повертає, на сюрпризах не економить. Навпаки, не просто влаштовує душевну зустріч, а тішить асортиментом та приємними знижками. Тільки у вересні на вас чекає знижка в розмірі 26% на перше замовлення за промокодом 26NEW. Також знижка 26% діє на нову категорію продуктів щодня.

Що українці залюбки купують на iHerb?

Омега 3

Найпопулярніший сегмент на сайті. І не дивно, адже цей елемент дуже корисний для організму людини, особливо для серця та судин, краси волосся, шкіри та нігтів. Він здатний знижувати рівень холестерину, нормалізує тиск, гальмує процеси старіння, позитивно впливає на мозкову діяльність та зір. Є профілактикою запалень суглобів. Тому, якщо у вас не виходить їсти морську жирну рибу не рідше трьох разів на тижні, то вам просто необхідно додати до свого раціону препарати з поліненасиченими жирними кислотами Омега 3.

Вітамін Д

У каталозі iHerb дуже великий вибір біологічно активних добавок з вмістом «сонячного» вітаміну Д, який діє в організмі як прогормон. Він бере участь у розмноженні клітин та синтезі багатьох гормонів. Наукові дослідження підтверджують, що усунення дефіциту вітаміну D може допомогти зменшити захворюваність на респіраторні інфекції, включаючи застуду та грип.

Вітамін Д

NOW Foods, вітамін D3 (5000 МО)

Вітаміни групи B

Кожен із вітамінів групи грає в людському організмі свою унікальну роль, але є й загальні властивості. Основна функція вітамінів В – допомагати організму вивільняти енергію, необхідну для нормального функціонування, з таких поживних речовин, як вуглеводи, жири та білки. До того ж вітаміни групи B також допомагають знизити рівень стресу і запобігти розвитку мігрені. Саме за такі корисні властивості його люблять покупці онлайн-магазину.

Дитячі вітаміни та снеки

Роль вітамінів в організмі дитини складно переоцінити – вони беруть участь практично у всіх ланках обміну речовин, регулюють роботу імунної системи та визначають загальний стан здоров'я. Продукти, на жаль, далеко не завжди забезпечують дитину необхідною кількістю вітамінів. Навіть повноцінне, збалансоване та різноманітне харчування може не впоратися із цим завданням. Підтримати здоров'я дитини допоможуть високоякісні вітамінні комплекси. На сайті iHerb можна знайти вітаміни Д і С в рідкій формі та улюблених «желейках», великий вибір мультивітамінів, Омега для підтримки розумової активності під час навчання. Схвальні відгуки від батьків отримують корисні снеки-чіпси, батончики, які являються гарною альтернативою смаколиків до школи.

Дитячі вітаміни

GummiKing, мультивітаміни та мікроелементи для дітей, зі смаком полуниці, апельсина, лимона, винограду, вишні та грейпфрута

Косметика та засоби догляду

Цей розділ для українців привабливий, насамперед, різноманітністю натуральних та органічних американських, європейських та корейських брендів. На сайті можна знайти незвичайні засоби для особистої гігієни. Взяти бодай чорне африканське мило. Там також є різноманітні шампуні, натуральні гелі для душу, дезодоранти без шкідливих добавок. Понад 1 000 відгуків по кожному засобу. У цьому розділі також можна знайти всі необхідні товари, щоб влаштувати справжнє СПА в домашніх умовах.

26-річчя iHerb – це чудовий шанс зручно, безпечно і швидко придбати якісні товари за приємною ціною та заощадити гроші на доставці в Україну, адже вона зараз безкоштовна, якщо сума замовлення складає $55 чи більше. Чекати на довгоочікувану посилку довго не доведеться. Приблизно через 7-10 днів вона буде у вас!

Попередній пост
Як зняти стрес
Як зняти стрес: 5 способів заспокоїтися прямо зараз
Наступний пост
вагітна жінка
Психологіня розповіла, як вагітній жінці спокійно виносити дитину під час війни

Новини партнерів

Fresh

Астрологія

Таро гороскоп на травень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Що чекає у фінансах, у любовній сфері самотній та людей, котрі знаходяться у стосунках та порада карт, на травень для кожного знака Зодіаку.
Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.