8 помилок при виборі спідньої білизни, які шкодять жіночому здоров'ю

спідня білизна
Тип білизни, яку ти обираєш, а також твої щоденні звички дуже впливають на твоє здоров'я «там». Яких помилок варто уникати, купуючи нові трусики?

За статистикою, 80% жінок неправильно для себе вибирають розмір білизни. Але це лише невелика частина помилок, які здійснюють представниці прекрасної статі. Ми, своєю чергою, ділимося стратегічно важливою інформацією: які помилки при виборі та носінні спідньої білизни найчастіше допускають жінки і як їх виправити.

Помилка № 1: Надто обтисла білизна

Мало того, що надто обтисла білизна мати негарний вигляд, так вона ще може натирати шкіру і дратувати піхву, особливо у жінок у менопаузі.

Помилка № 2: Стягуючі трусики

Якщо ти постійно носиш білизну з утягуванням, то ризикуєш отримати ускладнення зі здоров'ям. Коли трусики занадто туги, то пережимають кровообіг у тілі – це спричинить оніміння або поколювання в кінцівках.

Помилка № 3: Синтетичні тканини та шовк

Твої уподобання в матеріалі білизни можуть бути будь-якими за однієї умови - що трусики в промежині обов'язково будуть з бавовняною вставкою.

Але якщо ти шукаєш оптимальну білизну для жіночого здоров'я, то тримайся подалі від синтетичних матеріалів, а також носи шовк лише в особливих випадках. Ці матеріали не пропускають повітря і погано вбирають вологу, що створює особливе середовище для бактерій.

Помилка № 4: Стрінги

Стрінги – унікальний засіб переміщення бактерій від задньої анальної частини до передньої вагінальної. Тонкі тасьми ковзають взад і вперед і сприяють інфікуванню.

Це не означає, що їх не можна носити взагалі, потрібно для себе знайти їх правильний тип і старанніше дбає про гігієну.

форма трусиков

Помилка № 5: Спідня білизна в нічний час

Хоча це питання особистих уподобань, з погляду жіночого здоров'я, краще спати без спідньої білизни. Це сприяє кращій циркуляції повітря і шкіра відпочиває від гумок, тасьм і т.д.

Особливо це актуально для жінок у менопаузі – після припливів та спалахів поту доведеться їх знімати, адже ніхто не захоче спати у холодній мокрій білизні, коли приплив проходить.

Помилка №6: Без білизни протягом дня

Якщо дихаюча білизна добре, то може бути взагалі без неї ще краще? Наша відповідь: ні. Відсутність трусиків створює інші неприємності: якщо ти в штанах, то шов натиратиме інтимні місця. Якщо ти в спідниці або сукні, природним виділенням не буде в що вбиратися. Одним словом, це негігієнічно та неприємно у відчуттях.

Помилка №7: Вологі трусики

Якщо у тебе підвищена пітливість, білизну варто міняти частіше – 2 рази на день, на відміну від людей, які не пітніють та можуть міняти її 1 раз на день.

Тепле, вологе середовище в трусиках є ідеальним місцем для розмноження бактерій та дріжджової інфекції. Всі ці проблеми посилюються, якщо в тебе цистит та нетримання сечі.

трусики в комоде

Щоб позбавитися цього, використовуй одноразові прокладки. Тільки не забувай їх міняти протягом дня. Оскільки вони також ідеальне місце для бактерій.

Помилка №8: Не гіпоалергенні пральні порошки

Виник свербіж у делікатних місцях? Навіть якщо користуєшся спеціальними засобами гігієни, ти можеш відчувати роздратування тільки тому, що твій порошок містить занадто багато ароматизаторів. Зовсім не обов'язково, щоб трусики пахли травневою конвалією - використовуй для них гіпоалергенні засоби для прання.

Попередній пост
продукти
7 продуктів, які не можна їсти перед сном у жодному разі
Наступний пост
інсульт
Як надати першу допомогу при інсульті: алгоритм дій

Новини партнерів

Fresh

Астрологія

Таро гороскоп на травень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Що чекає у фінансах, у любовній сфері самотній та людей, котрі знаходяться у стосунках та порада карт, на травень для кожного знака Зодіаку.
Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.