Як доглядати за шкірою ніг восени

Як доглядати за шкірою ніг восени
М'які п'ятки - будь-якої пори року!

Тепло закінчується і з легких босоніжок ми перебираємось у грубе закрите взуття, шкарпетки, панчохи та колготи. Все це сушить шкіру ступнів та п'ят і вона грубіє. Догляд за п'ятами восени потребує особливих старань. І про головні пункти ми розповімо докладніше.

Живильний крем

Обов'язково вибери живильний крем для ніг, для осені він повинен бути жирним і містити вітамін Е. Наноси крем, масажуючи ступні. Втирати його в ступні потрібно щонайменше 3 хвилини перед сном.

Питательный крем для ног

Зволожуючі шкарпетки

Хороший спосіб завжди мати м'які п'яти - носки з живильним кремом на ніч. Ти можеш просто одягнути бавовняні носки після процедури нанесення питального крему на всю ніч. Але нащо, якщо просочені поживним засобом багаторазові носки продаються в будь-якому косметичному магазині! Просто одягни їх на ніч і зніми з ранку.

Ванни

Ванни для ніг - чудовий спосіб пом'якшити шкіру п'ят і розслабитися після складного дня. Чудово буде додати в них морську сіль та олію, наприклад, реп'яхову або кокосову. Вода не повинна бути гарячою, холодна теж не підійде, а ось тепла – якраз. Ванни допоможуть не тільки зволожити та пом'якшити ступні, але і є відмінною профілактикою варикозу.

Ванночки для ног

Пілінг

Щоб шкіра п'ят була ніжною завжди, необов'язково щоразу влаштовувати їй стрес пемзою. Щоб п'яти не грубіли, роби щовечора кавовий пілінг. Він чудово поєднується з ваннами для ніг, про яке ми розповідали в попередньому пункті.

Попередній пост
Блондинкам на замітку
Блондинкам на замітку: 7 головних правил догляду за світлим волоссям
Наступний пост
аромат
Як знайти свій аромат: ТОП-10 порад від парфумерної експертки Лариси Слівної    

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.
Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна