9 книжок про інтимну близькість, які допомогли вже багатьом парам

Книжки про секс
Зібрали найкращі книжки для тих, хто хоче знати про секс усі.

Інтимна близькість є невід'ємною частиною життя будь-якої людини. Але не менше, ніж сам секс людей цікавить і література про нього. Чи можна звільнити свою сексуальність від страхів та травм минулого, як краще зрозуміти себе та свого партнера? Відповіді можна знайти в книжках про секс та сексуальність.

Про секс. То як, поговоримо? | Ханна Віттон

Автор книжки та британський ютуб-блогер Ханна Віттон у своїй книзі вирішила поговорити з читачами про дражливі, але важливі теми – перші стосунки, незайманість та сексуальний досвід, важливість контрацепції, негативні наслідки перегляду порно та секстинг, сприйняття власного тіла та сексуальності.

Книжка стала абсолютним світовим бестселером серед молоді. Цей посібник дасть відповіді на популярні інтимні питання, що хвилюють усіх підлітків, коли починається важливий етап дорослішання. Українське видання містить компетентні коментарі медиків, а також корисні посилання наприкінці книги.

О сексе. Так как, поговорим

Автор закликає читачів не соромитися будь-яких інтимних питань, що виникають у період дорослішання. З книжки ти дізнаєшся відповіді на популярні питання: від токсичних стосунків, невинності та першого сексу до толерантності та отримання задоволення в ліжку.

Секс: Від нейробіології лібідо до віртуального порно. Науково-популярний гід. | Олена Фоєр, Дар'я Варламова

Тему сексу найчастіше розглядають або з погляду біології, або з погляду культури. Перед тобою — спроба об'єднати обидва підходи та написати гід із людської сексуальності, який розповідає про те, як поверх могутніх природних інстинктів нашаровуються різноманітні психологічні нюанси, культурні коди та табу.

У пошуках відповіді на запитання, чому одні й ті самі базові природні механізми дають найхимерніші прояви сексуальної активності, автори розглядають різні теми — від нейробіології лібідо та суперечок навколо точки G до причин інтересу, який домогосподарки середніх років відчувають до гей-порно. Якщо ти хочеш дізнатися, як влаштована твоя сексуальність, то завдяки цій книзі отримаєш безліч відповідей, навчишся ставити собі правильними питання і точно почнеш краще розуміти і інших людей, і саму себе.

Секс: От нейробиологии либидо до виртуального порно. Научно-популярный гид

З книжки ти дізнаєшся: які зміни відбуваються у мозку під час сексу; яка шкода для організму від помірності від сексу; як визначити коли підлітки готові до сексу; як зміниться ставлення до сексу у майбутньому.

Це непристойно. Посібник із сексу, манер і премудростей заміжжя для вікторіанської леді | О'Нілл Т.

Ти коли-небудь мріяла перенестися в минуле і пожити в епоху, романтизовану Джейн Остін, сестрами Бронте та численними кінофільмами? Тоді ця книжка для тебе. Ти поринеш у світ, де в крем для обличчя додавали миш'як, спідня білизна була з розрізом між ніг, а процес звільнення від одягу вимагав допомоги кількох людей.

Адже дивлячись на портрети жінок вікторіанської епохи, нескладно уявити, які неймовірні хитрощі стояли за такою красою. У книжці Терези О'Нілл «Це непристойно. Посібник із сексу, манер і премудростей заміжжя для вікторіанської леді» розкриваються всі подробиці нелегкого життя інфлюенсерів кінця XIX століття.

Это неприлично. Руководство по сексу, манерам и премудростям замужества для викторианской леди

Цей ілюстрований, іронічний, шокуючи чесний путівник дасть докладні поради: як поводитися в першу шлюбну ніч; що одягнути, щоб не виглядати повією; як приховати настання критичних днів; про що і як говорити із чоловіками; як займатися самозадоволенням і при цьому не померти.

Як хоче жінка. Правда про сексуальне здоров'я | Емілі Нагоскі

Не просто так ця книжка стала бестселером New York Times та книгою № 1 про жіноче сексуальне здоров'я за версією Amazon. Чого хоче жінка? Бути бажаною та бажати. Здавалося б, так усе просто. Тоді чому у твоєму інтимному житті не вистачає феєрверків пристрасті? Чому так важко зрозуміти власні бажання, своє тіло та отримати максимальне задоволення? Може, з тобою щось не таке? Емілі Нагоскі знає відповіді на ці та інші питання. Про всі «секрети» і «точки» жіночого тіла, про сексуальне бажання, механізм його дії та ідеальні умови для його пробудження.

Как желает женщина. Правда о сексуальном здоровья

На сторінках цієї книжки ти знайдеш практики розкриття власного сексуального потенціалу, інформацію про ті ж «ідеальні умови», а також про зв'язок мозку та лібідо. Історії реальних жінок, питання та відповіді на них поряд з результатами досліджень кваліфікованих фахівців – ти відкриєш ту заповітну книгу, яка покращить твоє сексуальне життя та змінить розуміння того, що означає бути сексуальним, бажаним та здоровим.

Удавання. Чому жінки брешуть про секс і яка правда за цим ховається | Люкс Альптраум

Жінки брешуть. Про оргазми. Про те, що вони незаймана. Про те, скільки вони мали сексуальних партнерів. Про те, від кого завагітніли. Про те, чи були зґвалтовані. Список можна продовжувати та продовжувати. Може, це чоловіча параноя? Чи жінки намагаються догодити сильній статі та уникнути їхнього гніву?

Притворство. Почему женщины лгут о сексе, и какая правда за этим скрывается

Секс-просвітитель Люкс Альптраум досліджує це питання, щоб зрозуміти, чому жінки роблять це. І якщо вони брешуть, то в чому все ж таки корінь проблеми: у представницях прекрасної статі чи в соціумі, в якому вони існують? Запитань багато, але правда в тому, що навіть якщо жінки брешуть, вони роблять це з дуже вагомої причини, щоб захистити себе в ситуаціях, коли суспільство не дало їм іншого вибору. Інтелектуальний бестселер на провокаційну тему!

Секс для науки. Наука для сексу. | Роуч М.

До середини XX століття сексуальну психологію та фізіологію практично не вивчали, ніби секс був ганебною таємницею, а не звичайним біологічним явищем. Стан цієї науки про секс і поведінку вчених визначав страх — вони боялися громадської думки, релігійної нетерпимості, політичного тиску, фанатизму та забобонів. Тепер, коли значення цієї сфери повною мірою оцінено суспільством, важко навіть уявити, з чим доводилося стикатися першопроходцям лабораторного сексу. Втім, і сьогодні мало хто замислюється над тим, що фахівці вивчають секс, як будь-який інший аспект людської фізіології.

Секс для науки. Наука для сексу. | Роуч М.

Віртуозно поєднуючи науковий ентузіазм, журналістську розкутість, рятівний гумор та незмінний смак, Мері Роуч розповідає, як і навіщо розвивалася ця наука. Книга однаково змістовна та розважальна, вигідно виділяється на тлі інших суто наукових текстів прекрасним, стриманим гумором та несподіваним підходом до теми.

Приховане диво. Вся правда про анатомію жінки | Ніна Брохманн, Еллен Стьокен Даалу

Світовий бестселер, який вийшов 35 мовами! Вперше на українській книга про жіноче тіло, статеве життя та здоров'я, на яку ми всі чекали! Без незрозумілих термінів, без засудження, без міфів та забобонів, зате з гумором та величезною повагою до жінки – вона розповість всю правду про складний та дивовижний механізм жіночих органів. Про піхву, клітор, матку і яєчники, про гормони, які керують їх роботою, про жіночий оргазм і репродуктивну функцію, про гігієну та контрацепцію - ця книжка має бути на полиці у кожної дівчини незалежно від його віку.

Скрытое чудо. Вся правда об анатомии женщины

Спробуй не жахнутися від усвідомлення, скільки міфів та відвертих маніпуляцій, пов'язаних з тілом жінки та продиктованих прагненням зберегти сторонній контроль над ним, досі існує в нашому суспільстві. Звичних, тому часто непомітних, але руйнівних.

ВІН. Інтимна розмова про цей орган | Пілярський Пшемислав, Грижевський Анджей

Книжка про «той самий орган» - це дружня розмова на актуальні теми. Автори не лише подають важливу інформацію, а й розвінчують багато міфів про секс, допомагають налагодити інтимне життя. Виявляється, у кожного третього чоловіка, який має стосунки, немає сексу. Ці дані досліджень показують, що насправді проблеми з сексом охоплюють безліч людей, але не всі готові говорити про це.

ОН. Интимный разговор про тот самый орган

Завдяки цій книжці чоловіки зможуть знайти відповіді на багато хвилюючих питань про секс, чоловічу сексуальність, психосоматику в сексології. Книжка стане корисною не тільки представникам сильної статі, а й жінкам, які бажають дізнатися про чоловічу сексуальність.

Тіло, їжа, секс та тривога: Що турбує сучасну жінку. Дослідження клінічного психолога | Лапіна Ю.

Популярний клінічний психолог Юлія Лапіна написала цю книжку після багатьох років роботи з людьми, які страждають на розлади харчової поведінки. Автор відповідає на питання, яке хвилює сьогодні більшість жінок: "Що зі мною не так?". Чому накопичилося стільки претензій до своєї та чужої зовнішності, чому так важко схуднути, чому не працюють поради з глянсових журналів, чому не хочеться сексу?

Тіло, їжа, секс та тривога: Що турбує сучасну жінку. Дослідження клінічного психолога | Лапіна Ю.

Такі думки викликають тривогу, вони не просто турбують жінок, а й впливають на якість життя, здоров'я, стосунки в сім'ї та на роботі. Адже, попри те, що у кожної жінки - що називається, індивідуальний випадок, відповідь практично для кожної - "З вами все гаразд, проблема не у вас".

Попередній пост
Перший код
Нова ера українського IT: відбувся грандіозний допрем’єрний показ художньо-документального фільму «Перший код»
Наступний пост
затишок
Як додати затишку у вітальню: 9 красивих ідей

Новини партнерів

Fresh

Астрологія

Таро гороскоп на травень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Що чекає у фінансах, у любовній сфері самотній та людей, котрі знаходяться у стосунках та порада карт, на травень для кожного знака Зодіаку.
Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.