Подкаст «Дій!» та український сервіс Bimp випускатимуть партнерський подкаст на підтримку малого та середнього бізнесу

Подкаст «Дій!»
Подкаст «Дій» спільно з українським сервісом управління бізнесом Bimp випустили подкаст, який буде розказувати про роботу малого та середнього бізнесу.

Кожен випуск подкасту від «Дій» та Bimp буде присвячений історії про бізнес, в якому засновники компаній ділитимуться власними історіями успіху та факапам, а також практичними порадами для підприємців.

Ведучий подкасту Андрій Фединишин розповів більше деталей про ідею проєкту: «Дій – це подкаст про реальне життя малого і середнього бізнесу в Україні, що створюється підприємцями, для підприємців і про підприємців. Щороку кількість бізнесів в Україні зростає, лише за час війни згідно даних досліджень в Україні відкрили 51 240 нових. Партнерство з Bimp засноване саме на цьому принципі. Цей український сервіс допомагає робити малі і середні підприємства більш ефективними. А наша справа розповісти про історії їхніх клієнтів».

На думку директора з маркетингу Bimp Юрія Гладкого, для багатьох війна стала рушієм оновлення бізнес-моделей, планів та стратегій. Чимало компаній були змушені закрити виробництво через несприятливі економічні та зовнішні обставини. Проте серед них є і багато тих, хто зумів адаптуватися під сучасні реалії, змінити вектор управління та навіть вийти на нові ринки попри те, що економіка країни скоротилася на третину.

Наша мета – підтримати малий та середній бізнес та надихнути підприємців рухатися далі не дивлячись ні на що. Саме тому Bimp у партнерстві з подкастом Дій буде розповідати реальні історії людей, бізнесів, які змогли не лише вижити, але й пристосуватися до воєнних реалій

– прокоментував Юрій Гладкий.

Наразі в подкасті «Дій» вже вийшли два спільних епізоди. Перший – з одним із засновників компанії з обсмаження кави «3 Chams Roastery» Павлом Спіциним. Другий – з Климентином Матюніним – засновником сучасного чайного проєкту «Oycha».

Подкаст виходить на таких платформах: Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Castbox, YouTube, Megogo Audio та інших платформах для прослуховування.

Свіжий випуск подкасту про чайний бізнес з Климентом Матюніним, який вийшов 7 лютого можна послухати тут: https://www.youtube.com/watch?v=8Hx358CGCuo

Подкаст «Дій» можна слухати за посиланням: https://linktr.ee/diypodcast

Попередній пост
Що подарувати коханому
Що подарувати коханому на День святого Валентина: ТОП-7 варіантів
Наступний пост
Масляна
Як приготувати найсмачніші млинці на Масляну: корисні поради

Новини партнерів

Fresh

Астрологія

Таро гороскоп на травень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Що чекає у фінансах, у любовній сфері самотній та людей, котрі знаходяться у стосунках та порада карт, на травень для кожного знака Зодіаку.
Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.