4 фрази, які допоможуть підтримати чоловіка у складній ситуації

підтримати чоловіка у складній ситуації
Не дивлячись на те, що в суспільстві існує думка, нібито тільки жінки потребують підтримки, а чоловіки впораються з усіма самі, це зовсім не так.

Психологи кажуть, чоловіки потребують підтримки близьких навіть більше, ніж представниці прекрасної статі. Вся річ у тому, що підтримка показує, що чоловік комусь потрібен, а значить, необхідність розв'язувати проблеми – не марна.

Щоб підтримати свого чоловіка, використовуй такі фрази, які, на думку психологів, допоможуть йому знайти в собі сили, щоб упоратися з труднощами.

«Мені неважливо, що думають інші, я знаю тебе найкраще»

Коли чоловік має сумніви в собі, скажи йому, що ти знаєш, що в нього все вийде. І абсолютно неважливо, що думають оточуючі. Пам'ятай, чоловіки дуже звертають увагу на те, що говорять навколо. І часто їм потрібно допомогти зрозуміти, що натовп – не завжди має рацію.

«Я буду з тобою, щоб не трапилося»

Чоловік повинен знати, яка б історія з ним не сталася - ти будеш поруч. Йдеться про ситуації, коли він не зміг вийти переможцем, або десь обірвалося в його соціальному житті. Власне такі слова є доказом відданості. Адже чоловіки дуже бояться, що жінка може розчаруватися у ньому через якусь невдачу.

чоловік та жінка

«Я вірю в тебе»

Для чоловіка дуже важливо розуміти, що його кохана жінка бачить у ньому лицаря, який, попри розміри дракона, зможе його перемогти. Звичайно, лише слів у цій ситуації мало, і свою віру треба показувати й справами. Але й про слова не забувай. Іноді вони можуть надати людині сил.

«У моїх очах ти все одно сильний чоловік»

Якщо у чоловіка неприємності, не забудь сказати йому, що ти все одно бачиш у ньому силу. Вся річ у тому, що чоловіки дуже бояться здатися слабкими перед жінкою. Саме тому деякі чоловіки кидають жінок, з якими домагалися успіху і йдуть до тих, хто не бачив їх у моменти слабкості.

Попередній пост
Як поводитися з подругою
Як поводитися з подругою, яка намагається виглядати краще за ваш рахунок
Наступний пост
стрес
Як допомогти людині поряд, якщо вона піддалася сильній тривозі: поради психологині Юлії Зорій

Новини партнерів

Fresh

Астрологія

Таро гороскоп на травень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Що чекає у фінансах, у любовній сфері самотній та людей, котрі знаходяться у стосунках та порада карт, на травень для кожного знака Зодіаку.
Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.