7 ідеальних поз для сексу, які варто спробувати цього літа

секс
Вибрати сексуальну позицію влітку може бути складно, бо стає дуже жарко, але є вихід. Ми вибрали 7 найкращих поз, які, напевно, сподобаються тобі та твоєму партнеру.

Так, деякі з цих поз для сексу можуть вимагати від вас гнучкості та певної фізичної підготовки. Зате вони точно пожвавлять ваше сексуальне життя.

Чудова вісімка

Ця поза підійде у тому випадку, якщо ти відчуваєш втому, але хочеш закінчити день інтимною близькістю зі своїм партнером. Для цього лягай на спину, витягни та трохи розсунь ноги. Чоловік повинен упертись на руки по обидва боки від твого обличчя. Поклади свої руки на сідниці партнера, м'яко направляючи його рухи таким чином, щоб їхня траєкторія нагадувала цифру 8.

Жінка павук

Винеси ноги вперед, так, щоб упертися ступнями в підлогу біля плечей партнера, підійми таз і рухайся, спираючись тільки на руки та ноги. Без фізичної підготовки це зробити не так просто, але таки протриматися кілька хвилин.

мужчина и женщина в постели

Нірвана

Ця поза перетворюючи секс не тільки на задоволення, а й на дуже корисне заняття. У цей момент ти тренуєш м'язи сідниць та стегон. Для цього лягай на спину, витягни ноги та тримайся руками за узголів'я ліжка. Чоловікові має лягти на тебе зверху. Коли партнер входитиме в тебе, максимально напруж всі м'язи піхви.

Метелик

Чоловік стоїть прямо, ноги на ширині плечей. Дівчина повертається спиною, а він підіймає її за стегна. Щоб триматися вона бере партнера за голову, шию чи плече. У цій позі піхва жінки максимально розкрита і вигнута, тому чоловік може проникнути максимально глибоко.

Сидячи на стільці

Посади партнера на стілець, потім сядь на нього і звісь ноги. Ця поза ідеальна для емоційно пов'язаних пар, тому що має на увазі глибоку чуттєвість. Ви рухаєтеся повільніше, дивіться один на одного, і це приголомшливо.

мужчина и женщина в постели

Жокей

Дівчина перебуває у положенні лежачи, чоловік прилаштовується ззаду. Для більшої ефективності слід покласти під стегна жінки подушку. Під час акту ти можеш напружувати м'язи піхви, що посилить оргазм і ще більше порушить чоловіка.

Гойдалка

Дівчина застрибує на руці чоловіка зігнуті в ліктях і притискається піхвою до пеніса чоловіка. Однією рукою бере його за шию, іншою пестить обличчя, шию і груди. Особи пари при цьому мають бути на одному рівні для поцілунків.

Попередній пост
інфлюенсери
Як працювати з інфлюенсерами? Поради від PR-фахівчинь
Наступний пост
криза
Криза 3 років у відносинах: як уникнути сварок та розставання

Новини партнерів

Fresh

Астрологія

Таро гороскоп на травень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Що чекає у фінансах, у любовній сфері самотній та людей, котрі знаходяться у стосунках та порада карт, на травень для кожного знака Зодіаку.
Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.