Як чоловік показує байдужість: 7 головних ознак

байдужість
Стаття експерта
Згідно з дослідженнями чоловічої психології, стадії кохання чоловіків майже завжди включають етап сумнівів, коли жінка, яка ще вчора здавалася неймовірно привабливою, раптом перестає викликати будь-які емоції.

Іраїда Арсені
Психолог та експерт у побудові сімейних стосунків із успішним чоловіком. Авторські методики.

Якщо вам здається, що чоловік поводиться підозріло, то швидше за все вам не здається. Перевірити його ставлення до вас дуже просто – ось сім ознак.

Ви помічаєте флірт з іншими

У компанії, на вечірці, в магазині, на прогулянці - не важливо де, але очевидно, що чоловік не проти відважити пару компліментів навколишнім дівчатам. Коли йому не байдужа певна жінка, решта відходить на далекий план.

Одне ваше побачення схоже на інше

Коли стосунки вже почалися, тривожним дзвінком буде той факт, що ваші побачення завжди відбуваються однаково. Він не намагається порадувати вас чимось чи кудись запросити. Найчастіше так трапляється, коли жінка для чоловіка є запасним варіантом.

Чоловік всіляко виявляє байдужість

Жінка робить все нові спроби привернути його увагу, а він вдає, що нічого не відбувається. Часто дівчата в такій ситуації будують ілюзії, що це просто гра, і незабаром чоловік обов'язково виявить себе. Насправді ви гідні кращого ставлення до себе. Чоловік завжди буде ініціатором, якщо жінка йому потрібна. Це факт.

мужчина и женщина читают что-то в телефонах

Він завжди зайнятий

Він має величезну кількість справ, він постійно працює, навчається, допомагає родичам і знайомим або наводить ще мільйон причин, через які не може зустрітися з вами вже тиждень.

Він не виходить на зв'язок

Якщо все спілкування досить мізерне, він відповідає однозначно або може не відповідати кілька днів, то є два варіанти. Перший – він справді зайнятий, другий – ви йому не цікаві. Спробуйте не писати йому кілька днів. Коли жінка потрібна чоловікові, він знайде час, щоб з нею поспілкуватися.

Ви дружите

Він не бачить істотної різниці між вами та своїми друзями чоловічої статі, а ви сидите та чекаєте від нього наступного кроку. Однак насправді дружба далеко не завжди переростає у щось більше. Найкраще відкрито обговорити ваші стосунки та очікування.

мужчина и девушка сидят на диване

Він вільно говорить про інших жінок

Це означає, що чоловік вас вважає все тим самим другом, адже для нього нормально обговорювати свої пригоди та ділитися потаємними думками про знайомих красунь. Найімовірніше ці стосунки не переростуть у любовні.
 
Любіть і поважайте насамперед себе. Напевно, десь на вас чекає інший чоловік, який стане для вас «тим самим», але ви не бачите його, тому що ваші думки зайняті тим, кому ви, на жаль, не цікаві.

Будьте щасливі!

Фото у тексті: Стокові зображення від Depositphotos

Попередній пост
Психологиня Юлія Зорій
Психологиня Юлія Зорій дала коротку памʼятку, як побороти стрес і тривогу, викликані війною
Наступний пост
оргазм
20 способів досягти оргазму, які варто спробувати кожній дівчині

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.
Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна