Тобі це буде цікаво: 7 стадій чоловічої закоханості

відносини
Стаття експерта
Чоловіки ставляться до закоханості як до приємного досвіду, але насправді кохання приходить до них не відразу.

Іраїда Арсені
Психолог та експерт у побудові сімейних стосунків із успішним чоловіком. Авторські методики.

Чоловіки мислять і відчувають не так, як жінки. Коли чоловік починає зустрічатися з предметом своїх зітхань, він обов'язково проходить сім етапів до того моменту, як остаточно полюбить обраницю.

Коли жінка бачить чоловіка вперше, вона починає його оцінювати за всіма доступними критеріями: забезпеченість, доглянутість, здібності, інтелект тощо. Погляд відразу аналізує сімейний стан по кільцю на потрібному пальці, стан здоров'я по статурі та соціальний статус на вибір одягу. Так уже жінки влаштовані.

У чоловіків все відбувається інакше. Перше, що оцінює чоловік, – наскільки жінка сексуально приваблива для нього. Саме секс є головним стимулом для початку будь-яких стосунків. Принцип «зустрічають по одязі» тут актуальний, як ніколи. Саме зовнішність визначає чи буде чоловік спілкуватися з жінкою чи ні. Отже, ми плавно перейшли до стадій.

CHECK IN

З початку знайомства чоловік суттєво вклався у стосунки. Він витрачав час, емоції та гроші. На п'ятій стадії настав час «підбити бухгалтерію». Мова не про фінанси, а про моральний бік питання. Чоловік починає оцінювати, які результати принесли йому його дії стосовно жінки. Чи закохалася? Чи прив'язалася?

На цій стадії важливо бути щирою та не морочити голову собі чи партнеру. Часта помилка, коли жінка починає почуватися винною. Вона думає: "Він так старався, треба чимось йому відповісти". Насправді в цьому немає потреби. Чоловікові достатньо бачити, що жінка щаслива, вона посміхається, у неї горять очі, і їй добре поряд із ним.

Прийняття рішення

На цій стадії може статися дивне з погляду жіночого сприйняття. Чоловік обіцяє кинути весь світ до її ніг, а сам ... зникає. Це відбувається не тому, що жінка зробила щось не таке. Просто в цей момент вперше від початку відносин у чоловіка включається голова.

Він зважує всі «за» і «проти», щоб ухвалити рішення – чи продовжуватиме він ці стосунки чи ні. Жоден чоловік не вибудовуватиме довгострокові серйозні взаємини, базуючись тільки на сексі. Щоб полюбити чоловік діє раціонально. Тільки після того, як чоловік ухвалює рішення про те, що це саме та жінка, з якою він хоче бути, настає сьома стадія.

Кохання

На цьому етапі чоловік відкривається перед жінкою. Він показує себе таким, яким він є, з плюсами та мінусами, можливостями та бажаннями. Завдання жінки одне – не вбити це кохання.

Секс

Не плутати із закоханістю! Зазвичай жінкам помилково здається, що коли у чоловіка загоряються очі та з'являється бажання, він уже в пастці. Це не так. На жаль, але кохання з першого погляду можливе лише у прекрасної половини людства. Є й хороша новина – чоловіки вважають сексуально привабливими 80% жінок.

Фантазія

На цій стадії підключається чоловіча уява. Він починає фантазувати та представляти вас у ролі приголомшливої коханки. При цьому чоловік чудово розуміє, що не може прямо сказати вам про свої бажання та діяти наполегливо.

І ось тут починається найцікавіше. На підсвідомому рівні чоловік починає аналізувати, що ще йому цікаво в жінці, наскільки комфортно з нею спілкуватися і чи вона його приваблює.

Полювання

Ця стадія починається в тому випадку, коли від жінки є реакція у відповідь. Після того, як чоловік отримує явні знаки розташування обраниці, він починає привертати до себе увагу. Пам'ятаєте, як у дитинстві хлопчики смикали дівчаток за кіски? З того часу змінилося не багато - тепер чоловіки просять номер телефону, з'ясовує, як і де з вами можна зустрітися, що ви віддаєте перевагу і т.д.

мужчина и девушка целуются

Павич

Цей період подобається жінкам найбільше. Саме на етапі павича чоловік розкривається у всій красі. Він дуже намагається показати, який він дбайливий, мужній та надійний. В цей час чоловік розповідає про свої плани, починає дарувати подарунки, призначає побачення, пише повідомлення.

Жінка поряд з ним почувається королевою, і помилково вважає, що вся справа в ній. Насправді всі ці події про нього. Згадайте, що незвичайного робив ваш чоловік на цій стадії? Як ви почували себе в той момент?

Поки чоловік «зображує із себе павича», він потихеньку закохується в обраницю. Потім настає п'ята стадія.

І наостанок дам гарну пораду.

Дорогі мої жінки, не бійтеся закохуватися – це потрібно. Тільки не поспішайте кидатися у вир із головою і впадати в емоційну залежність від чоловіка. Процес ухвалення остаточного рішення щодо вас у чоловіків триває досить довго, а ви повинні весь цей час зберігати стабільний психологічний стан.

Завжди будьте красивою та бажаною, незважаючи ні на що! Я попрошу вас поставити лайк і в коментарях поділитися вашим досвідом закоханості та побудови стосунків із чоловіками.

Попередній пост
секс
23 фрази, які заводять та збуджують чоловіків під час сексу
Наступний пост
книги
5 книжок, які допоможуть досягти успіху у бізнесі, кар'єрі та повсякденному житті

Новини партнерів

Fresh

Астрологія

Таро гороскоп на травень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Що чекає у фінансах, у любовній сфері самотній та людей, котрі знаходяться у стосунках та порада карт, на травень для кожного знака Зодіаку.
Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.