Руслан та Аліна Ханумак про зйомки серіалу «Дикі»: «Ідея картини виникла ще до народження сина»

Руслан та Аліна Ханумак про зйомки у серіалі «Дикі»
Кожної суботи о 22:15 на телеканалі 1+1 глядачів чекає порція провокаційного гумору від кіноальманаху «Дикі» (Студія «Квартал 95»). Усі головні ролі у проєкті виконали: Ельдар Кабіров, Руслан Ханумак, Дар’я Петрожицька.

Руслан Ханумак також став режисером проєкту та одним із авторів сценарію. У епізодах «Диких» глядачам зустрічаються і запрошені артисти. Серед них дружина Руслана – блогер Аліна Ханумак (Шаманська).

Які образи Руслану давалися найважче та наскільки відповідально було зніматися Аліні, коли режисером виступав її чоловік.

Руслан Ханумак

- Як думаєш, чи прийме суспільство такий провокаційний проєкт?

Суспільство завжди приймає все провокаційне. Глядачі зустрінуть «Диких», полюблять і захочуть ще. Такі історії завжди привертають увагу.

- У одній із історій вам з Дашою та Ельдаром довелося їсти землю. Як так вийшло?

Усім потрібно подивитися серіал, щоб зрозуміти навіщо це було зроблено. Спойлерити не буду. Але скажу, що я точно з’їв десь три долоньки землі, нашого українського чорнозему.

Руслан Ханумак

- І як на смак?

Жахливо (сміється). Якою ж земля може бути на смак?

- У яких ще ситуаціях потрібно було виходити з зони комфорту?

Теплої ванни не буває. Немає зони комфорту, коли ти знімаєш кіно.

Але взагалі я творчий інтроверт і не можу працювати у зоні абсолютного дискомфорту. Якщо режисер повністю вибивається, фільм буде дуже поганий. Просто іноді я сам виводжу себе з комфорту, щоб отримати якісний продукт.

- У тебе багато перевтілень…

Не так багато, як у Даші та Ельдара. Але все ж таки 50 героїв є: таксист, божевільний, труп, лікар, інженер, безрукий….

- Над яким образом довелося сильно постаратися? Морально та фізично.

Мабуть, божевільний реаніматолог, який викопував труну на кладовищі. Це було складно морально. Ніч, кладовище, могила з нашою кіношною труною та трупом, якого грав актор Денис Мурадов. Довелося викопувати та діставати людину. Такі речі морально складні.

Ще був образ, у якому мене навіть мама не впізнала. Вона якось приїхала на майданчик, підійшла до мене та запитала: «А де ваш головний?». Кажу: «Мам, якщо ти мене шукаєш, то ось я». Вона стояла та секунд 10 просто на мене дивилася, а потім почала плакати. У мене не було брів, клей потрапляв в очі, тому вони постійно були червоні та сльозилися. Це було буде страшно та дуже смішно.

Руслан Ханумак

- На що ти готовий заради ролі?

Не на багато що. Заради кіно – на все, але не заради ролі. У мене немає мрії отримати Оскар за кращу акторську роботу. Я режисер. Просто на даний момент так виходить, що я знімаюся у головних ролях, та працюю як режисер в цих проєктах. Зараз це моя фішка. Наче виходить. Глядачам подобається.

- Що ще приносить задоволення, окрім роботи?

Син, дружина, FIFA. Дуже люблю покер. Я азартна люди, хоча ніколи не робив ставки. Але покер обожнюю та граю часто.

- Ви жили в дуже насиченому графіку, доки були зйомки. Як дружина з дитиною справлялися?

Це жахливо, насправді. У тебе немає сім’ї під час знімального періоду. Ти йдеш о 5 ранку, доки всі сплять. А повертаєшся пізно вночі, коли всі вже сплять. Це не дуже комфортно. Через це я колись кинув тревел-шоу, оскільки їхав на півроку та не бачив сім’ю. А коли траплялися вихідні, просто цілий день спав. Мінус нашої професії – ти не бачиш сім’ю під час знімального періоду.

Руслан Ханумак с сыном

Я недавно задумався, що ідея «Диких» виникла ще до народження сина. А зараз йому 4 роки, і він зі мною ходив на прем’єру проєкту. Я б розсміявся і не повірив, якби хтось тоді мені сказав, коли у нас була лише ідея, що прем’єру ми відвідаємо разом з сином та дружиною. Він буде сам йти, ще й інтерв’ю даватиме!

Аліна Ханумак (Шаманська)

- Як зніматися, коли чоловік – режисер?

Чистий кайф. Мені дуже сподобалося. Я зрозуміла, що це не страшно і не важко. У мене все виходило легко, і я відчувала задоволення від процесу. Звичайно, не без участі Русіка. Коли ти розумієш, що на майданчику твій чоловік головний, все-таки можеш розслабитися.

Та я переживала і хотіла показати йому клас: не збитися, нічого не наплутати, щоб через мене не зупинилася зйомка. У мене характер непростий, тому Русік мне одразу попередив, що візьме мене у серіал, якщо я буду його слухатися. Недобре, щоб на знімальному майданчику був ще хтось головний, окрім режисера (посміхається). Так що я була акторкою, слухалася чоловіка, виконувала все професійно. Ніяких вольностей, скигління та капризів. Хотілося, щоб чоловік мною пишався.

Руслан и Алина Ханумак

- Зіграти у серіалі – ваше бажання чи пропозиція Руслана?

Спочатку це було моє бажання. Як воно може не виникнути, якщо я постійно була присутньою на майданчику, бачила процес та класний результат. Окрім того, я також творча людина та мені хотілося спробувати себе у кіно.

Я не соромилася у нього запитати, чи не знайдеться для мене маленька роль. Вона знайшлася. Після одного епізоду без слів, Руслан побачив, що я наче непогано граю та запропонував ролі з текстом.

Алина Ханумак с сыном

- Вам близький такий провокаційний гумор?

Не весь гумор мені близький. На деяких коротких фільмах я не сміялася та просила чоловіка, щоб він мені пояснив (посміхається).

Фото у тексті: Студія "Квартал 95"

Попередній пост
Катерина Скрипко
Зірка «Водної поліції» Катерина Скрипко розказала, що допомагає їй бути в ідеальній формі
Наступний пост
DZIDZIO
Ведучий проекту «Ігри талантів» DZIDZIO пригрозив Володимиру Остапчуку

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.
Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна