«Надія»: стало відомо, чим здивує нова меддрама від творців «Жіночого лікаря»

Надія
Новий серіал «Надія» – це спін-офф культового проекту «Жіночий лікар».

Цього разу історія розгортається у новій високотехнологічній багатопрофільній клініці, де головна героїня, талановитий хірург Надія, має не тільки проводити найскладніші операції, але й розібратися із особистими глибокими травмами, які є перепоною на її шляху до щастя.

Сериал Надежда

Надія Павлова – хірург із непересічними здібностями. Вона має не тільки колосальний професійний досвід, а й рідкісний талант. В особистому житті Наді все непросто: вона перебуває у безперспективних стосунках із одруженим колегою-хірургом Олексієм Стрілецьким (актор Олексій Нагрудний). Він постійно обіцяє, що скоро розлучиться, але насправді використовує Надію для просування своєї кар'єри. Ситуацію погіршує сильне почуття провини, яке переслідує головну героїню та відбивається на її особистому житті. У Наді є таємниця, глибока особиста травма, яка завдає їй душевних страждань.

Актриса Анастасія Паніна, яка виконала роль Надії, зізнається, що героїня їй імпонує своїми особистими та професійними прагненнями. Перед зйомками серіалу Паніна вчилися накладати медичні шви, робити вузли, правильно тримати скальпель та інші медичні інструменти, робити чіткий надріз. За словами актриси, її персонаж – справжній ас хірургії та у будь-якій професійній ситуації ставить вірний діагноз.

Характер Надії дуже добре прописаний у сценарії, мені не довелося нічого посилювати, хіба що додала трохи жіночності, вразливості - адже Надя, не дивлячись на професію та сильний характер, насамперед жінка. Вона приймає іноді життєво важливі рішення та не боїться брати відповідальність за них та за своїх пацієнтів

- поділилася Анастасія Паніна.

Анастасия Панина

У серіалі глядач познайомиться як із новими харизматичними персонажами, так і побачить улюблених героїв легендарного проекту «Жіночий лікар»: гендиректора Ігоря Ілліча Гордєєва, адміністратора Каріну, репродуктолога Риту Андріївну Авдєєву та чарівного доктора Родіонова.

Герої не лише рятуватимуть життя людей, а й боротимуться за особисте щастя. За словами актора Олексія Нагрудного, його персонаж є суперечливим, але цьому є виправдання.

Він схожий на Дон Жуана. Але з Надією у нього неоднозначні стосунки. Він із нею конкурує, як із професіоналом, хірургом. Йому не потрібний вдома, у ліжку, хірург, йому потрібна просто жінка. Ми часто забуваємо в гонитві за кращим життям, статусом, грошима, що Творець наділив нас почуттями. Мій герой зробив собі резекцію почуттів, і це завдає біль не тільки йому, але оточуючим його людям. Хоча, насправді, Стрілецький чуттєва натура, сподіваюся, глядач це побачить

- поділився актор.

Алексей Нагрудный

Зйомки медичної драми тривали півроку. У серіалі покажуть кілька складних та рідкісних медичних випадків, хірурги-кардіологи проведуть відкриту операцію на серці, а також прооперують пацієнтку з діагнозом розщеплення хребта. Художники з гриму постаралися максимально реалістично передати медичні виклики, з якими стикаються герої. Найбільш складним, зізнаються творці, виявилися око та серце. На їхнє виробництво художнику знадобилося близько місяця.

Прем'єра першої серії 40-серійної медичної драми "Надія" відбудеться на телеканалі "Україна" 17 січня о 21:00.

Фото у тексті: прес-служба каналу «Україна»

Попередній пост
Євген Кот
Євген Кот розповів про роман із Ксенією Мішиною та поповнення в сім'ї
Наступний пост
Лілія Ребрик і Андрій Дикий
Лілія Ребрик і Андрій Дикий розповіли, який дорогий подарунок зробили один одному на рожеве весілля

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.
Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна