«Холостяк 12»: дивитися онлайн 1-й випуск від 28.10.2022

Холостяк 12
У 1-му випуску шоу «Холостяк 12» відбудеться зустріч головного героя Алекса Топольського із претендентками на його серці.

Телеканал СТБ продовжує системну роботу з розвитку національного креативного продукту та емоційної підтримки суспільства. Ця осінь, як ніколи, буде наповнена життям, і нас знову надихатиме любов. Своє серце назустріч коханню і мрії у шоу «Холостяк 12» відкриє Алекс Топольський – українець, який побудував успішний бізнес за кордоном.

Вже 11 років він живе в Америці, проте серцем і душею завжди залишався з Україною. І життя своє прагне поєднати саме з українкою. Традиційно знайомство Холостяка з дівчатами відбудеться у форматі Першої вечірки. Проте не обійдеться без сюрпризів та нових правил, які встановлюватиме сам Алекс: даруватиме подарунки вже на першій зустрічі і підготує три нових кольори троянд. Що ж вони значать?

Дивитись онлайн 1-й випуск шоу «Холостяк 12» від 28.10.2022:

Попередній пост
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва згадала передсвятковий курйоз із водієм: «Хочу, щоб ми святкували Новий рік разом»
Наступний пост
Євген Пельтек
Українець Євген Пельтек пройшов у чвертьфінал «Голосу Польщі» і довів до сліз тренерів проєкту

Новини партнерів

Fresh

Lifestyle

ТОП-9 подарунків для мами на День матері, які скажуть більше ніж слова

Наші ідеї допоможуть вам створити незабутній День матері.
Шоубіз

Даша Квіткова та Назар Задніпровський озвучили героїв сімейної пригоди «Уявні друзі»

Яскрава історія розповідає про дівчинку на ім’я Бі, яка виявляє, що може бачити Уявних Друзів – фантастичних істот, яких кожна людина коли-небудь вигадувала.
Lifestyle

Благодійне родинне свято «День щасливої матусі»

11 травня о 12:00, напередодні Дня матері, ТЦ GORODOK GALLERY запрошує мам та їх діток на неймовірне свято «День щасливої матусі».