5 модних трендів 2022 року, які варто взяти на замітку

ТОП-5 модних трендів 2022 року
2022-й рік обіцяє запам’ятатись яскравими та досить сміливими образами.

Стилістка, fashion-аналітик і експертка програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Ірена Вінцюк розповіла, які модні рішення у 2022-му році допоможуть привернути до себе увагу та на яких кольорах варто зосередитись, поповнюючи гардероб.

Модний колір 2022 року

За словами експертки, насамперед варто звернути увагу на головний колір цього року. За версією Pantone ним став оригінальний відтінок Very Peri.

Це дуже цікавий колір, який пасуватиме у будь-яку пору року! Наприклад, для весняних буднів ідеальним варіантом може стати широкий блейзер у трендовому колорі. Він чудово підійде під брюки, джинси чи спідницю.

Читайте також

Комфорт і зручність

Наприклад, у 2022-му році не втратять своєї актуальності трикотажні вироби, зокрема монолуки зі светрів та брюк чи спідниць. Такі зручні комплекти – ідеальний варіант для прогулянки, домашніх зустрічей, дзвінків у Зумі тощо.

девушка в гардеробной

Стиль 70-х та 90-х

Легкий присмак вечірок, які так полюбляли у 70-х та 90-х роках – це дуже актуальна тенденція нового року. Наприклад, якщо ви обираєте жакет – зверніть увагу на ті, які прикрашені великою кількістю бісеру чи страз. Брюки слід обирати з яскравими лампасами, прикрашеними намистинами.

Читайте також

Довжина міні і стьобані речі

Ще однією тенденцію світова мода вже визнала довжину міні – короткі сукні та спідниці вже заполонили гардероби мільйонів. Не варто нехтувати і стьобаними речами – коментує експертка.

Яскравий чи базовий стьобаний одяг – обирати вам. Але для весняно-осіннього сезону цей тренд припаде до душі кожному. Єдине, що варто запам’ятати – такі речі, доповнені будь-якими об’ємами, додають зайвих кілограмів. Тому, якщо ви не хочете додавати об’єм у певних частинах тіла – не обирайте стьобані речі саме для цієї частини вашого силуету.

девушка в гардеробной

Фото в тексте: Стоковые изображения от Depositphotos

Попередній пост
Ільяс Сахтара
Ведучий шоу «Місія: краса» Ільяс Сахтара – про те, як важливо міняти себе та вірити у свої сили
Наступний пост
Наталія Могилевська
Наталія Могилевська побореться за гроші з Jerry Heil

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Шлях до самодостатності: формування самоповаги та кордонів у дівчат

Як навчити дівчат поважати себе та вибудовувати власні кордони?
Психологія

Як ЯСНІСТЬ допомагає зберегти рівновагу в хаотичному світі

Сьогодні, коли наш світ трансформується в хаосі, надважливою перевагою для кожного стає можливість зберігати Ясність.
Foodstyle

Куркума: секрети здоров'я та краси для всієї родини

Куркума – не тільки смачна пряність, а й потужне джерело здоров'я, доступне кожному.
Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна