Оля Цибульська зворушила власною історією та підтримала усіх українок в новій авторській пісні

Оля Цибульська
Кожен інколи втрачає свій внутрішній компас, який веде нас по життю. Але як важливо не здатись і вчасно звернутись по допомогу, якщо не знаєш, куди далі йти.

Пісня «ЦвіТи» про те, наскільки важливо бути головною героїнею свого життя та навчитися любити себе. Але як? Про це розповідає Оля Цибульська в новій авторській ліричній історії, яку написала у процесі боротьби із сильною депресією. Трек «ЦвіТи» - це нагадування про те, що у тебе завжди є ТИ! ЦвіТи! ❤️

Оля Цибульська

Я не хотіла показувати себе з того періоду лікування. Періоду глибокої депресії, з якою спочатку не впорались психологи, а потім змагався психіатр. Цей стан повної апатії і втрати смаку до життя знайомий не тільки мені. Ми всі живемо в страшний час. Ви пишете мені в дірект, що теж переживаєте подібне і шукаєте вихід. Знай, він є! Я дуже страшна на цьому відео. Почуваюсь розчавленою, стомленою, заплаканою, з мішками під очима. Я приймала призначені спеціалістом препарати і не приймала себе. Рятувалась людьми, які попри все були в складний період поруч і музикою. Артистки не повинні показувати себе в такому стані – скаже хтось. Але я не граюся з вами в глянцеві історії і мені не страшно зізнаватись в слабкості. Сильний не той, хто не падає. Ти сильна, якщо знайшла в собі привід відштовхнутися від дна

– написала співачка Оля Цибульська на своїй Інстаграм-сторінці, показавши процес створення пісні «ЦвіТи».

Пісня також стала саундтреком до авторської книги співачки «ЦвіТи. Як полюбити ту, що в дзеркалі», яка вийшла в #книголав.

Жіночий бестселер «ЦвіТи. Як полюбити ту, що в дзеркалі» доступний до передзамовлення за посиланням: https://knigolove.ua/book/cviti-abo-ak-polubiti-tu-so-v-dzerkali.

Фото у тексті: Олександр Бачинський

Попередній пост
Олексій Суровцев, Lida Lee
Олексій Суровцев, Lida Lee та інші зірки завітали на презентацію бренду колекційних фігурок КОТО
Наступний пост
Богдан Шелудяк
Ведучий шоу «Хто зверху?» Богдан Шелудяк розповів про перехід на українську мову

Новини партнерів

Fresh

Фітнес та здоров'я

Все про чорні смужки на нігтях. Як розпізнати та лікувати

Чорні смужки на нігтях вимагають уваги та акуратного звернення.
Шоубіз

«МастерШеф 13»: чим учасники здивували суддів і хто залишив шоу у 15 випуску

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасники опинялися у ролі бідерів на справжньому кулінарному аукціоні. Їх завданням була розробка виграшної стратегії, майстерність приготування страв та заробляння «шефів».
Психологія

Як жити і працювати посеред обстрілів і новин про наступ

Ефективні методи для українців від психологині.
Foodstyle

Які вітаміни містяться в полуниці та чому її варто їсти влітку

Кінець весни та літо – час, коли природа балує нас різноманітністю корисних та смачних фруктів та ягід. І полуниця, безумовно, посідає особливе місце у нашому раціоні.