Профілактика паразитів з Ворміл Фіто – це захист родини, натуральний склад та чудова якість

Ворміл Фіто
P
За статистикою, кожен четвертий житель планети заражений паразитами. Вони отруюють організм продуктами своєї життєдіяльності, звідси зниження імунітету, хронічні інфекції, втома тощо.

Що робити? Можна нічого не робити та залишити все як є, наслідки ви знаєте. А можна провести грамотну профілактику, очистити організм дорослих та особливо дітей від токсинів, тим самим зміцнити імунітет.

Саме тому ми разом з партнером Ворміл Фіто запустили спецпроект «4-х лапі блогери – Ворміл Фіто це перемога!», в рамках якого лідери думок та наші читачі змогли поділитися своїм досвідом грамотної профілактики від паразитів.

большая семья

В рамках спецпроекту лідери думок розповіли, чим же можуть бути небезпечні домашні улюбленці, адже у сучасному суспільстві ставлення до домашніх тварин в одному будинку з дітьми дуже неоднозначно. Одні впевнені, що тварини небезпечні для дітей, інші - що вихованці можуть цілюще вплинути на дитину.

Нашою першою героїнею стала багатодітна мама Катерина Кузнєцова. Вона розповіла нам, як її троє синочків добре ладять з їх домашнім улюбленцем Ману.

Тато-блогер Артем Гаврилюк розповів нам про безпечні правила подорожей зі свою донькою Машею, а також сусідство дитини з їх домашнім улюбленцем – кроликом.

Супермама Оля Боднар поділилася своїм досвідом усвідомленого сусідства дитини та собаки. Разом з чоловіком жінка виховує сина Кирила, а також має домашнього улюбленця джек-рассел-тер'єра на прізвисько Челсі. Під час бесіди Оля розповіла про позитивний вплив тварин на дітей та важливість профілактики від паразитів.

Фінальним етапом нашого спецпроекту став інтерактив, який ми провели разом з нашими читачами. Завдяки використанню спеціальної Instagram-маски від Ворміл кожен зміг підняти тему важливості профілактики від паразитів, а також відзначки переваги використання Ворміл Фіто.

семья и собака в лесу

В цьому матеріалі ми розповімо про перші три переваги, які визначила аудиторія.

Ворміл Фіто - це захист родини

Для кожної мами найважливіше - щоб сім'я була здоровою. Можливо ви помічали, що діти часто застуджуються, хоч ви їх усілякими способами оздоровлюєте: стежите за їх повноцінним харчуванням, намагаєтесь підтримувати інтерес до спорту та щоліта возите на море... Однією з причин частих захворювань може бути наявність паразитів в організмі.

За рекомендацію лікарів-паразитологів хоча б раз на рік варто проводити очищення організму від паразитів. Навіть якщо в вас нічого не живе, це хороша профілактика, яка убезпечить вашу сім'ю від можливого зараження. Чистку організму краще проводити за допомогою натуральних рослинних засобів. Вони не викликають побічних ефектів: блювоти, проносу і висипу.

Ворміл Фіто - це натуральний склад

Сьогодні застосування комбінованого рослинного препарату Ворміл Фіто в комплексній терапії гельмінтозів є досить обґрунтованим. Складний хімічний склад з одного боку, не дає паразитам можливості адаптуватися до формули препарату, з іншого боку - комплекс біологічно активних компонентів створює в організмі концентрацію рослинних отрут, нестерпних для гельмінтів.

До складу комплексу Ворміл Фіто входять рослини, які володіють протипаразитарною дією. Препарат містить величезну кількість легкозасвоюваних вуглеводів, які не викликають бродильної диспепсії. Цей момент дуже важливий при лікуванні дітей з аллергодерматозами, оскільки такі пацієнти нерідко погано переносять звичайний харчовий цукор.

семья с собакой на прогулке

Ворміл Фіто - це чудова якість

Лікарські рослини, які входять до рецептури Ворміл Фіто включені у фармакопеї багатьох країн світу: Європейську, Британії, Австрії, Франції, США, Індії, Китаю. Згідно з аналізом літературних джерел рецептури Ворміл Фіто доведена ефективність, безпечність щодо застосування як у дітей з трьох років, так і дорослих з виключенням побічної дії на різні органи та системи.

Предыдущий пост
мифы о диабете
4 мифа о диабете, в которые все верят
Следующий пост
коронавирус
Когда будут вакцинировать детей от коронавируса?

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«Они рассказывали самое болезненное, а потом начинали веселый квиз»: как искали 100 украинцев для квиз-шоу «Поле»

Украинская кастинг-группа имела меньше двух месяцев на отбор 100 украинцев из всех желающих сняться в проекте «Поле».
Шоубиз

Правда ли, что умер король Великобритании Чарльз III?

Информацию о смерти короля Чарльза III опровергли.
Психология

Упражнение для заземления от психолога: 9 минут, чтобы снять стресс

Уже больше двух лет украинцы живут в постоянном стрессе, влияющем на качество нашей жизни.
Астрология

Китайский гороскоп на неделю с 18 по 24 марта 2024 года: что ждет ваш знак Зодиака

Откройте для себя тайны будущего с нашим подробным ежедневным китайским гороскопом для недели с 18 по 24 марта 2024 года.